Recent Post

Wednesday, October 5, 2011

Happy Birthday To My Hubby....



Salam uools, entri nie entri ketinggalam ketapi..haha....just utk catatan peribadi utk deqlis ngan hb di hari tua...
disebabkan pada minggu besdey hubby deqlis sangat2x sibuk...jadi tak dapat laa apply cuti utk jenjalan seharian....dengan bada yang kurang sihat sebab dah berapa hari tak cuti2x....kerja3x jer...huhu...namun pada tanggap 23 Sept lepas, lepas kerja sempat jugaklah deqlis belanja en hb makan pizza sempena besdey nya...
pizza shj destinasi terdekat dengan rumah kami....takkan nak makan Subway? dah selalu pulak makan Subway tue..heheh..

 jadi pizza baru nie laa jadi pilihan weools... rasa?? ....mmg sedappp...nak2x buat yg suka spaghetti tentu suka pizza nie....mcm deqlis klu pizza nie dah biasa dengan island supreme  atau Hawaii Chicken....menu nie boleh beri 4 bintang.... bg deqlis menu pizza yang jejari udang suatu ketika dahulu lebih sodapp laa....jika jejari udang pizza deqlis kasik 5 bintang ok..heheh....
 CU sikit.... siapa belum cuba dan rasa serta nilai sendiri...cepat2x laa ke pizza huttt....:)
disebabkan deqlis datang makan pizza nie semasa besdey hubby..jadi masa nak bayar tu deqlis saja2x laa tye..."klu besdey hari ni takde apa2x hadiah ker drpd Pizza Hut??" .

..alhamdulillah.... rejeki laa....dapat laa tapau kek kat atas nie bawak pulang ke rumah FREE lagi tuh....terima kasih laa byk2x....sengih+senyum jer deqlis.:) berjaya dptkan gift kan?? haha...dah mcm besdey sendiri pulak..miahahaha...:) 

10 comments:

Anum said...

happy b'day to ur hubby

.: iEyLa :. said...

HB tuk Hb akak...
moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki slalu..
and..i'll pray for ur happiness.. ;)

~diAhOntHeblOg~ said...

aduyaii..sedapnye tgk..telan air liur je ni..hahaha..

yanie anuar said...

ziarah n follow

IntaNBerliaN said...

sdapnya nmpk kek tu...

btw, eppy blated birthday to hubby deqlis

JaSSNaNi said...

Hepi besday to ur hubby...

wahh sedap menjamu selera ye.. nyum nyumm... makan pizza...

deqlis said...

to Anum: tq

to IEYLA: hubby akak kata.."timaceh"

to diAhOntHeblOg: hehe...:) jom laa pizza:)

deqlis said...

to yanie anuar : thanks...follow u too:)

to INtan Berlian: trimas....:)

deqlis said...

to JaSSNaNi : terima kasih...

zahidahwahid said...

dah rasa jugak...tapi agak kurang dah dengan pizza hut...lagi suka pizza junction...^_^


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...