Recent Post

Wednesday, October 5, 2011

Port Luck Raya - Part 2

 tak sabar nak tunggu coklat cair.... nyum2x....sedap makan dengan biskut dan marshmallow.
tukang bawak nya.....di sebelah deqlis nie....bro rambut panjang nie....nama glamm nya Aji..

inilah dikatakan rejeki rimau...macam2x ada.....terima kasih laa kepada kawan2x yg menjayakan port luck nie
dan sponsor2x yang baik hati:-) sayang uools..

ohh!..port luck jamuan raya dept kami telah berjaya mem bankrup kan kafetaria pada hari tersebut...hehe... confirm laa terjejas biz kafetaria kan?? al-maklumlah 1 floor jamuan raya nie ada berapa ramai orang??? haha... hehe pepun Port Luck Jamuan Raya kami berjaya diadakan dengan cemerlang sekali...semua rakan2x memberi kerjasama yg baik....
nama pun port luck...makan sure berselerak...ada yg duduk kat tingkap, ada yg duduk tepi koridor, ada yang bersila dan macam2x style laa...hehe..kuak lentang jer takdek heheh...

pencuci mulut pun ada....buah mangga yang sodapp dan tembikai hampir2x licin ...sekejap jer..:)


haa..inilah gaya bersila bebas....janji perut kenyang hati gumbira..betui tak?? 
bila tgk diorang nie makan bersila terasa macam kenduri pulak..mmg seronok laa....semua sporting2x...
haha..ada jugak yang duduk kekenyangan...
ada jugak yg dok pk nak amik menu apa pulak selepas ini...:)

sebenarnya masa port luck nie, deqlis kureng sihat....mmg ada demam sikit...tp gagahkan diri ke opis memandangkan banyak kerja harus di bereskan.... cuma pada sebelah malamnya seperti yang diberitahu sebelum ini, deqlis akan ke Dewan Perdana Felda utk rancangan Gempak Raya Astro....disebabkan badan makin rasa tak sedappp...deqlis tak pergilah ke sana....jadi mintak maaf yer uools takde laa berita dan photo di sana.....dan rancangan tersebut pun diberitahu kepada deqlis last minute tak dibuat secara live....diorang record sahaja....pepun insyaAllah rancangan akan datang seperti AIM dan FFM deqlis akan sertai...:-)

okay stay tuned...& ceria2x selalu tau...



2 comments:

Anum said...

meriahnya dia punya port luck

zahidahwahid said...

yummy!!! yummy!!! nak coklat jugak....^_^


*balik ni kena cari coklat lah...


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...