Recent Post

Thursday, December 29, 2011

Bersiar-siar di Taman Burung KL








Gelagat bak kanak2x rebena...al-maklumlah 1st time masuk sini....adoiii nama jer org KL, tp umur dah masuk 3 series baru masuk KL Bird Park..miahahaha.... klu Taman Orkid, Tugu Negara tue selalu laa p....masa kecik2x dulu dah sakan bergambo..dah besau buatt dekkkkk jer... hehe... takper tunggu deqlis ada DSLR sendiri baru laa pergi balik utk photoshoot...:-) 

Tips ke Taman Burung KL nie, klu uools nak masuk sini, sebaiknya bawaklah air dlm beg sendiri.....atau beli siap2x dekat luar....air tin saiz kecil tu shj mencecah RM4 setin, Ais Krim Cornetto RM4.... air mineral saiz kecil biasa RM3 sebotol.... wow!! semua mahal2x.... so better laa beli air dekat gerai lori yg jual depan masjid negara tue:-) atau siap2x shopping dekat hypermarket:-)

okay itu jer laa.....jom sambung kerja:-) hihi..



8 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

gambar cantik macam teknik DSLR jugak ni....

ibuhebat said...

dah lama tak gi taman burung. hehe..

jemput join kuiz GA blog akak http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/orait-last-quiz-for-ga.html

Qaseh said...

dah lama tak pergi tmn burung kl ni last 2 thn lepas.

mesti dah mcm2 burung ada kannn

zahidahwahid said...

mak aih....mahal nya..

http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4786/

deqlis said...

to Ummi Dania: yeke?? terima kasih..guna Lumix Lx3 shj...

deqlis said...

to ibuhebat: wah!! nanti boleh laa ke TB lagi ....deqlis nie 1st time masuk heheh..

deqlis said...

to Qaseh: leh tahan laa...byk burung...tp klu tambah lagi byk lagi best....+ lebih jaga landskap supaya sentiasa bersih tanpa daun2x kering lagi bagus...mcm kat tmn bukit jalil:)

deqlis said...

to zahidah: tuelaa..kena wat persediaan...:-)