Recent Post

Thursday, December 29, 2011

32 pcs ticket Maharaja Lawak goes to....

PERHATIAN, SILA SAHKAN KEHADIRAN ANDA PADA 29 hb DIS SEBELUM JAM 11.59 malam.

Setakat ini yang dah buat pengesahan kehadiran dgn deqlis yg font blue bold di bawah. Jika sehingga 11:59 malam ini tiada pengesahan, deqlis akan berikan kpd senarai nama yg lain ikut turutan siapa yg minta dulu..deal!...(sila reply di ruangan komen ini ya...atau sms deqlis bg yg tahu my number..tq)

1. Cik Lili Putih 4pcs
2.IeyLa 4pcs
3.Norazlini Yusoff 4pcs (0166557460)
4.Cik May 2pcs 0129628636
5. Nana Dunia KEbahagianku 4pcs
6.Cik Bintang 4pcs
7. Noradilah 0125438468 4pcs
8.Puanstoberi 2pcs
9.Amin Azhar 4pcs 
Ticket uools boleh collect esok pada pukul 9-10 pagi di Astro Bukit Jalil atau pada jam 9.30 malam di Stadium Malawati. Buat yang kasi email shj. sila email deqlis ur hp number.

my email address: ellismelia@yahoo.com

thanks...

Buat yg tak dapat tue jangan sedey, esok ada open tix di Stadium Malawati jam 9 pagi...boleh beratur..sorang boleh dpt 2 tix...


Buat yg tersenarai, sila sahkan kehadiran dan bila nak pick tu kepada deqlis, jika tidak deqlis akan berikan kepada org lain...

dan diingatkan kanak2x 12 tahun ke atas shj dibenarkan masuk ke stadium. Harap Maklum.


okay deqlis nk offline dulu...bg yg email malam nie, esok pagi deqlis check ya..if takde dpt email/sms/PM deqlis akan beri tix tue for the next list..tq..NITE!!!!

7 comments:

PUANSTOBERI said...

Eh. Ada nama kite lah.. Tenkiu Deqlis. Jap g kita emel no hp. Err... pick malam tu bleh lagi kan. Trus amik kat stadium. Kira jumpa Deqlis la kan??

Again..tenkiu..hiksss

amin azhar said...

thanks ! :D and i dah email my phone number.

CikLilyPutih said...

deqlis,

sorry tak sempat nak pi lah maharaja lawak tuh. so my tiket awk boleh lah bagi kan sesape ek.
sorry sesangat lah tau...

CIK MAY said...

er..pick mlm ni kat stadium malawati je boleh kan??

.: iEyLa :. said...

tq kakak...jmpe mlm nnt.. :)

zahidahwahid said...

saya!! saya!! lalalala~

http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4786/

WallaWe StuDio™ said...

DEQLIS.... adakah wallawe studio terpilih??? spt deqlis call sebentar tadi??

neway thank u soooooooooo much :)) !!!!!

Jumpe u tonight!