Recent Post

Monday, December 5, 2011

Sekitar FFM24

Salam uools....cerita pasal FFM24 tak abis lagi....bukan nak bukak cerita pasal nak saman menyaman yer....haha....tak mau laa gossip pasal tu kat blog deqlis...walaupun deqlis antara orang yang dihubungi untuk luahan perasaan seseorang pasal kes saman nie....namun bagi deqlis kedua-dua pengacara malam nie telah membuat yang terbaik, gandingan mantap dan menghiburkan "kata para media ye"

Deqlis nak menepek gambo2x yang deqlis sempat snap sepanjang FFM24 tue...al-maklumlah tak dapat nak snap semua, dua-dua tangan sibuk pegang kontrak artis yang perform dan presenter pada malam tue...bila masa pulak nak pegang kamera.. itupun jenuh gak laa jadi mamaranzi hehe... jom layan..

karpet merah sedang berlangsung.....kak didie pinjam rambut leh??ahakz...:-) walaupun kak didie nie suka buat yg pelik2x..satu yg deqlis boleh katakan dia berani mencari kelainan dan menjadi trademark dia kan? klu tgk rambut pun dah agak dah siapa..hehe:-)

haa... Syamsul Yusof sedang di interview...jawab bang jawab..:-)

"Ustaz Amirul" dan isteri....:-) eh nama dia dlm sebuah drama...cer teka drama apa..?

tadi gambo anak...nie gambo bapak.... 

gambo anak kembali.... baru nak fokus jam tangan Syamsul nie...tetiba tak sempat pulak..al-maklumlah kamera lanskap tak sempat nk fokus cepat...huhukk..kena beli DSLR nie..haha

comey jer si cantik manis Fazura nie kan??? macam barbie doll..:-)

dari lensa-lensa jurufoto malam tue....deqlis tumpang dua kaki..hehe

inilah gerangannya...Maya Karin tampak ayu dan jelita...:-)
Penyampai anugerah pada malam tersebut....Liyana Jasmay... serba biru...mmg cantik si Liyana nie..:)


Enot yang peramah....sempat borak dengan Enot...katanya hari tersebut dia bertugas..jadi PA kepada Didie ...

nie sempatlaa jugak berposing ngan Abg Bandi Amuk....Yeh Yeh...!!

Amacam? nie laa gambo kenangan dengan Dr Kronik...yg turut membuat persembahan pada malam FFM24....

okay sehingga jumpa lagi....nanti deqlis citer tentang Konsert Emas pulak ya...Konsert Emas nie recording pada 21 Nov sehari selepas FFM24 di tempat yg sama... jika uools atau mak ayah uools nak layan lagu2x popular sekitar 60an, 70an, 80an dan 90an boleh lah menonton Astro Prima pada 1 Jan 2012 jam 2 petang.

6 comments:

farz zull said...

comelnya fazura...:)

MataHati @ MH said...

lisa surihani x der ke?

aima said...

wah deqlis urusetia ffm ka?

Miss PIJAOSIX said...

Salam,

Bes gak dpt jumpe artis selalu mcm ni kan..heee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..menjak kerja "tpt glamour"...selalu posing ngan artis ya :D

Cik Rose Cute said...

dah lama tak singgah blog deqlis....hilang dia punyer list...sekrg dah dapat...bestnya jumpa artis...