Recent Post

Monday, December 5, 2011

Salam semua

Selamat pagi.....wah lamanya deqlis tak dapat posting kat sini.....Hari sabtu lepas deqlis terlibat dalam Konsert Reunion Akhir Akademi Fantasia di AEON AU2, Keramat. Walaupun deqlis tak terlibat untuk editing dan dubbing lagi seperti dulu2x..... namun setiap kali program kenalah juga turun padang sebab perlu bertemu artis-artis yang terlibat untuk tandatangan kontrak mahupun release form.

Dalam masa yang sama kepala ku pening memikirkan siapakah bakal menjadi juri jemputan maharaja lawak minggu ini.....huhuhuhu...

Okay nanti sambung citer yaa..! Pemenang GA Teka Artis dah ada....cuma deqlis belum sempat umumkan...tapi alamatnya deqlis dah ambil awal2x hari tue..tunggu ya..:-)

Jumpa lagi dan terima kasih sudi jenguk blog yg makin berabuk beraban nie...sayang uools:-)

12 comments:

.: iEyLa :. said...

rindunyerrr kt kakak saye nih.. :(

Anum said...

hehehe
tahniah kepada pemenang

Miss PIJAOSIX said...

Salam..

Ape kata deqlis jemput APEK...heheee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis...selamat pg.bekpes apa arini?

MataHati @ MH said...

deqlis.. nanti amik gambar2 artis ekk. err, kasi lisa surihani jadi juri pun boleh gak kan kan kan.. huhuhu

deqlis said...

to iEyLa: thanks rindu kat dia jugak...:-)

to Anum: wah!! mcm tau jer saper menang nie...ekekekek:)

deqlis said...

to Miss PIJAOSIX: apek KF je Apek senario?? hehe...actually deqlis nk jemput jugak..tp ikut arahannya kena juri dari Indonesia...tengah berusaha dapatkan Rexy Mainaiky nie... malam nie dia baru balik dari Macau...so klu dia ok Minggu dia lah..klu tidak nantikan list lain yg di approve bos..:))

deqlis said...

to kak tie: w'salam.....hari nie? deqlis makan nasi lemak (tp tak syedappp) huhu...ngan ayam goreng...boleh laa tahan sampai ke malam nie.....jap g nak order dominos laa...tak larat nk masak malam nie

deqlis said...

to MH: haa...deqlis klu ikutkannak snap jer ngan semua artis2x tue..tp klu time2x keje mood tu hilang tau....kecuali dah settle segala baru mood mai tu baru laa deqlis bergambo ngan diorang.... kadang2x klu deqlis dh penat sangat mmg hilang mood nak bergambo nie...


lisa surihani? tak dapek laa sebab kena dari Indonesia juri jemputannya....Lisa deqlis jemput utk next program baru Astro thn depan recording....hai peminat lisa laa jugak??:-))

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

deqlis g kerk aeon 2.....nana g jgk.....nape xnmpk deqlis.....kalu x bleh snap pic dgn deqlis....huhuhuhuhu

deqlis said...

to Dunia KebahagianKu: Salam Nana, deqlis pergi AR reunion tue...deqlis duk depan2x stage dekat cikgu2x Af tu atau belakang stage aka kanan stage tempat artis turun naik tangga tue...:-) kadang2x dlm duk dlm booth..

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

ituler.......nana dok sebelah kiri stage.....huhuhuu rugi xjumpa deqlis...nana dok dkt area cameraman bebyk tue.......hehehe sempat diorg snap pic aiman bebyk.....hahahaha