Recent Post

Monday, December 19, 2011

Sepetang di Chocolate







Pada 7 Nov 2011 lepas...deqlis jenjalan di area Mutiara Damansara....Ikea dan kawasan berdekatan...jadi sempat laa sepetang di Chocolate nie.... menikmati minuman dan pizzz nya...rasa sedap pizza nya sampai terlupa nak snap...al-maklumlah...air sampai dulu....sambil tunggu makanan sempat laa snap2x kan...? Makanan sampai terus ngappp sampai lupa nak snap..hehe:-) klu nk komen bab air nya....memang sodapppp sangat..rasa nak pergi lagi minum...choc nie datangnya dari Australia..brand belgian..memang terasa kelainan choclate nya... 

En hb deqlis yang order hot choclate with mocca tersenyum jer bila dihidangkan dengan cawan macam uools tgk kat atas nie....good idea & concept kan?? minuman panas tue tahan panas dalam tempoh yg lama...so weool melepak lama kat situ sampai nak balik pun airnya tetap panas....mmg rasa nak beli jer cawan tue..:-) siap boleh letak lilin kat bahagian bawahnya...:-)

air deqlis pun tidak kurang hebatnya....sodapppp ..so mmg tak rugi laa klu sepetang minum bersantai di sini...sambil minum boleh dengar lagu2x yg dinyanyikan oleh musician di sini... kira hilang laa letih seharian shopping atau berjalan di sini..:-)

okay.. sehingga jumpa lagi..tq sudi membacanya..!

11 comments:

Anum said...

wow sedapnya

.: iEyLa :. said...

uiishh..tgk presentation air tu pon da thu sedap dh..hukhuk..
terliur la plak..hihi

Chekgu Azrine said...

belum penah pergi la tmpt ni..sedap erk??

hajarus said...

wowwwww.... sedapnyer tgk hot choclate with mocca tu.... :D

Mama Zharfan said...

saya tak mkn or minum apa2 yg ada choc hehhe

Miss Hidy said...

mmmm...sedapnya...tengok pun dah terliur....yummy!!!

Makbed said...

mahal tak makan kt situ? nanti nak try la..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..k.atie tgk air coklat lam gelas pon dah 'trgoda' sama..Tp jauhhhhhhh la damansara tu :(

Princess Feyqa said...

sedapnyee! mesti cuba ni hehe

IntaNBerliaN said...

nampak sedapnya!!!... teruja tgk air tu.. hihii

zahidahwahid said...

terliur sis tengok air chocolate tu....yummie!! yummie!!

10 hari lagi untuk dapatkan dress percuma http://www.zahidahwahid.com/2011/11/3332/