Recent Post

Thursday, December 22, 2011

Sizzling Yee Mee

 Seafood Black Pepper Sizzling Yee Mee- menu pilihan deqlis...
Chicken Black Pepper Sizzling Yee Mee pilihan en hubby..


Hari Isnin lepas 12 12 11 deqlis dan en hubby cuti....dua amik cuti sebab dah agak sure weool kepenatan hari Sabtu dan Ahad join family day dan jenjalan di PD/Melaka tue....jadi hari Isnin tue deqlis dan en hb pergi ke One Utama ,,,tujuannya menukar minyak hitam di sana.... servis kereta laa kiranya.... sambil2x tunggu minyak kereta ditukar sempat laa weols g makan sizzling yee mee nie...itulah citernyer....

the end... 

eh... pesal pulak cepat tamat erkk? okay sambung sikit...Sizzling YM nie kira sodap laa ditekak deqlis nie...bahan2x pun banyak cuma yee mee jer rasa kurang...rasa deqlis diorang tak bubuh 1 tapi separuh yee mee... rasa not bad...tp sayur langsung takde... ada 1 je cendawan...bias aklu tempat lain deqlis makan ada jugak sawi sikit... dan tabur bawang goreng... pepun oklaa dari rasanya out...
3 bintang laa deqlis kasik:-)

dah ..kali nie betui2x the end.. tq sudi baca ya...:-) 

5 comments:

Anum said...

salah satu fav anum kalau pg tesco mesti nak makan nie

.: iEyLa :. said...

sizzling kat SOGO terbaik kak..
kat food court kt ats tu..best!!

hajarus said...

nyam... nyam...

Kella said...

saya sedang lapar.. bila melihat gambar ini.. perut menyanyi nyanyi bertambah kuat..

cikbintang said...

bestnye...suka mkn gak...claypot pon best..nt nk beli claypot tu..bila msk ltk dlm claypot tu..mst best hee