Recent Post

Monday, January 16, 2012

Menu Majlis Makan-makan

Sambungan cerita muka-muka ceria dapat hadiah tempohari.......posting basi lagi...sorry laaa uools... baru mood deqlis mai nak berblogging.... huhu... rindu sangat dengan uools... kekadang deqlis sempat laa jenjalan je...jenguk2x blog uools...tp tak sempat laa nk tego sape..pepun terima kasih buat uools yg sudi bertandang ke sini...:-)

okaylaaa citer sambungan yer.... sebenarnya byk mende nk citer...tp satu2x dulu ikut turutan..al-maklumlah deqlis bukannya robot..hehe.. so meh nak citer menu2x yg ada dulu...

 apam polkodot...mcm dlm entry lepas...deqlis sponsor nie...pepagi sebelum g jeke bangun awal semata-mata nk buat apam polkodot nie tau...:)
 dapat laa byk nie..ok laa tue, utk sesama merasa...:-) deqlis rasa buat kali kurengg sikit menjadi sebab kekurangan baking powder... patut letak 1 1/2 sudu, deqlis letak 1/2 sudu jerkkk... gamaknyer ..adooii..sabo jer laa pagi2x masa nak buat tu tgk baking powder dah tinggal byk tue dlm bekasnya....adehhh... dan byk lagi menu lain seperti kek mini coklat, kek gulung, buah mata kucing, keropok, kacang cap tangan dll yg di bawa member2x opis..
 Kek pun ada....tp siyes deqlis tak makan pun kek nie.... rasa macam dah selalu sangat makan..so kasik chan member2x lain laa makan...deqlis? deqlis pulun makan KFC heheh:-) 3 ketul sekali makan...al-maklumlah tak breakfast....terus lunch ..:-)
 besdey boy n girl yg jatuh pada December dan Jan di jemput memotong kek.... aiseyyy besdey deqlis tak leh join...muahahahaha...:-)
 chicken wing pun ada.... 
 pizza hut ada pelbagai jenis dan rasa...yg ini salah satu drpdnya.... di sponsor oleh Finance department dan Make-up department...:-) kelassssss.... raya pizza weools hari tue..:-)

dan pelbagai menu lain...spt nasi lemak sedap, sandwich, sambal ikan bilis petai, menu vegetarian dll...

Moga-moga lepas nie bos belanja kat hotel ke restoran pulak...eceh... pepun tengkiu sebab belanja KFC dan buat member2x lain terima kasih di atas sokongan anda menjayakan majlis ini....moga penganjuran lebih sukses dan superb best di masa akan datang...:-)




4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..K.atie pon dah lama xjenguk k.sini.Entah apa di bzkan :D
Best tu buat jamuan mkn2 ngan rakan sekerja

.: iEyLa :. said...

ehem...lapor tgk post akk ni..

zahidahwahid said...

adoi!! terliur tengok makanan...dah la tengah hari dah ni...berkeroncong ana perut....kekekeke

AkmaFaizal said...

cam sedap je chicken wing tu...hehe