Recent Post

Wednesday, January 4, 2012

Suka Duka Menjelang 2012


salam uools...rindu laa lama tak dpt posting nie..

sebenarnya klu diikutkan nak buat posting khas sempena 2012 nie...ada suka ada duka..konon nk buat in details..tp nampaknya dek kerana busy keje dan busy berjalan dan busy ngan sakit tekak nie...tak dpt laa deqlis nk citer... sebenarnya ada...tp deqlis ringkas2x jer laa yer

30 Dis- Kenangan Manis dengan final Maharaja Lawak Mega
31 Dis- Hadiri majlis tahlil arwah Pak Tam.
1 Jan- Seronok mandi sungai di Eagle Farm Ulu Yam... dan makan durian free dan buahan spt manggis, duku langsat, rambutan dll- nantikan posting nyer soon...
2  Jan- Seronok menonton Ombak Rindu melalui Astro First HD...tgk berulang kali sampai puas..nantikan review Ombak Rindu versi deqlis erkk..
3 Jan- sakit tekak + pening kepala...mc agaknya byk makan buah dan makan pulut durian kot....
4 Jan- Kembali bekerja...:-)


ok...ringkas2x jer..konon nak tulis kronologi suka duka tue...tp nampaknya tak sempat...huhu..

pepun terima kasih semua...terima kasih kerana sudi menjadi kawan deqlis...
terima kasih menceriakan blog nie
terima kasih kerana sudi baca

HAPPY NEW YEAR 2012
dan moga tahun ini lebih barakah
lebih beerti
lebih kejayaan
dan lebih maju, gembira dan ceria dari sebelumnya

opps...gambo kat atas tue...sajer enterframe jerkk...masa tu dekat Johor...posing kat New York Hotel pepagi sebelum check out..heheh..:-)

13 comments:

CIK MAY said...

same la..bizi...hadoii...;(

.: iEyLa :. said...

thank for being fren wif me kak...
hope tahun baru ni membawa lebih keceriaan dlm hidup kita..
sayang akak!!!!!!!

Cik Rose Cute said...

Hai! deqlis...dulu rasanya deqlis nie berisi sikit sekrg dah kurus apa petuanya hihihi

Lizzie Yasmin said...

Alamak awal2 tahun dah sakit. Tak bestnyer.

Anum said...

kenangan indah dan duka

asmat90 said...

hepi new year :)

deqlis said...

to cik may: tulaaa heheh...hari ni pun balik lambat...8 malam baru sampai rumah....


to ieYla: cayunk ieYla jugak...thanks n many thanks...and millions thanks..:)

deqlis said...

to cik rose cute: hahaha... ke situ pulak cik rose nie...yeke? ingat tak perasan...rupernya ada gak yg perasan...a'ah deqlis ada amalkan minum dot dot dot....heheh..tunggu laa entri deqlis...dan tunggu my weight turun lagi baru best nak cakap kan???:-)

deqlis said...

to Lizzie yasmin...haha tu laa tak bestt tp sib baik laa pening lalat jer...jgn sakit teruk2x dah laa...alhamdulillah hari nie dah sihat:-) tu sebenarnya sakit sebab pulun buahan2x melebihi had tuehhh haha... pepun hrp bos ku tak marah entend cuti mc sampai 3 Jan..:-)

deqlis said...

to asmat 90: tq dear..

deqlis said...

to anum: tue laa mcm2x kenangan kan?

Cik Rose Cute said...

tak sabar nak tunggu nie...hihihi

deqlis said...

bawak bersabor...heheh