Recent Post

Saturday, December 31, 2011

Cahaya Gemerlapan Hiasi MLM

Buat yang tidak berkesempatan ke MLM semalam...dantidak sempat menonton siaran langsung semalam...stadium Malawati Shah Alam meriah dengan cahaya spot light yang menghiasi stage MLM.
Telatah dan Lawak sempoi JOZAN menggeletek para penonton dan deqlis kat belakang stage memang pecah perut di buatnya....Abg Abon pun gelak sakan:-)
cuci mata tgk lighting hijau pulak muncul.....di saat OSBON berentap dalam sesi kedua. Memang kelakar beb! :-) 

okay laa 3 keping je leh publish....sebab pic nie berat sizenya...asalnya 1 pix size 2MB tp deqlis daj resize pic tu 75% utk masuk dlm blog nie...so klu loading lambat tu jgn mare...sebab sekeping gambo dekat 150KB.

Thanks sudi baca dan selamat berhujung minggu:-)


8 comments:

cikbintang said...

sis trima ksih utk tiket maharajalawak tu..even xgna tiket tu..
kalau sis xbg tiket tu..mmg xpna g tgk pon..trima ksih sgt2..mmg best r!!

PUANSTOBERI said...

Deqlis..thank bagi tiket tau.. have fun sgt kami smlm. Gelak smpai kejang perut. Hihi.

By d way, ada buat entry pasal ni. Nati jenguk la yer. Ni kerat sket dari entry tu :

"Terima kasih utk Deqlis yg bagi tiket ni. Sgt2 hargai. Tp tak bergambar pun dgn Deqlis. Terkesima kejap sbb dia cantik sgt. Dan aku mmg mencomot la cam bibik ja rupanya. Nati bagai langit dan bumi. Huhu. Again terima kasih daun keladi yer Deqlis, kalo ada sudi ler bagi lagi. Eh..??"

*Deqlis mmg cantik tau. Sker :)

Cik Rose Cute said...

memang meriah betul lampunya...Tahniah Osbon...

Mama Zharfan said...

osbon memang besh!!

ajumohit said...

selamat tahun baru deqlis!!!

Shafarina Adilla Sulaiman said...

really enjoy watching the show LIVE..
tq kakak!!!

.: iEyLa :. said...

tq kakak...
terbaikla...tp xsempat jmpe akk..huhu..
lame dah xjmpe.. :p

CIK MAY said...

time kasih bagi tiket tu..;)


http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/entry-basi-tengok-ml-mega-live.html