Recent Post

Tuesday, May 15, 2012

Di Sekitar PC Rancangan ON AIR Astro.

 Sidang akhbar dan majlis ini berlangsung di Hotel Corus, KL.... ramai yag hadir termasuk Suhaimi Sulaiman. Pak Nil, Dangsuria, Datin Normala, Karl Shafek dan lain2x... semua para peserta berdebar-debar sebelum nama dipanggil utk buat sedikit pengenalan diri (speech).
Deqlis turut  hadir...sempat laa posing dengan Datin Normala Shamsuddin... al-maklumlah peminat Nona di zaman pengacaraan beliau... wow! Datin tetap anggup dan penuh berkarisma serta masih jelita you:-)
Karl Shafek yang peramah dan sempoi...suka gambar nie sebab Karl nampak ceria you!

sorry laa uools deqlis tak bawa Lumix masa nie, berat laa nak kendong dokumen lagi ngan beg...so tinggal kan laa kamera Lumix deqlis... bawak hp jer..hehe...jd deqlis snap guna BB shj, so ada laa blur2x sikit...tak kisah laa janji ada...hehe..

ok...jumpa lagi..:-)



5 comments:

CIK MAY said...

wihu..lame tak nmpk ke udara.. ;)

aanie said...

rancangan ni bila nak sambung lagi? ari tu tgk dah stop....

.: iEyLa :. said...

untungla org keje smpai ari sabtu..hiks..

Anum said...

comelnya
mesti best event cm nie

erika nuris said...

hmm..bestnya..