Recent Post

Monday, June 25, 2012

Rindu dengan Blog...!!!

Salam semua, lama nyerr tak update blog deqlis nie....memang rasa sedey jugak sebab masih tak dapat seaktif dulu2x....

sorry tau uolls.... lama tak bw....ingat hari nie bw..bg yg tinggal jejak tu insyaAllah deqlis jejak balik uools..... deqlis rindu ngan uools sebenarnya...lama tak bukak Blog nie.... adehh nie nak merembat Samsung Galaxtt Tab 7.7 nie... hehe..

InsyaAllah ....

Bagi yg menanya soklan pasal pakej ke Universal Studio tue....nanti deqlis update yer...sorry sangat hari ni baru baca post message tue... actually entry pasal cara2x ke Universal studio tu pun tak habis lagi..punya laa lama nak update...tak update2x....deqlis sangat2x busy laa uools... klu balik kepala hotak dah jammed...hehe...(balik je rumah kan??tp keje tetap ligat di kepala hotakkk ku ini...coz telefon pasti berdering dari para2x selebriti yg bertanyakan soalan in details pasal komitmen diorg dalam sesebuah rancangan.... )...



3 comments:

.: iEyLa :. said...

rindu ngan blog merah ni...
tapi lagi riiinndddddddddddddduuuuuuuu ngan kakak belog merah ni..hiks.. :p

Anum said...

miss u sis

baby lydia said...

me too kak -_-*