Recent Post

Wednesday, September 5, 2012

PotLuck Raya Astro Production

Orang kuat Imam Muda...

posing ngan adik2x cute dan my colleague....perut dah kenyang kita posing pula!! 


 alhamdulillah Potluck selamat diadakan pada 4 September 2012.... insyaAllah next week deqlis akan organise satu lagi Jamuan Merdeka Raya pula... (request by my boss)
 Posing dengan orang kuat Imam Muda....producer dan PA nya...:-)
producer yg berbaju pepel tu single lagi...siapa nak masuk jarum sila kan hehehe...

 antara menu Potluck..nie bahagian dessert...
macam2x ada.... 

 satay nie sedap...! kuah mantopp
nasi lemak pun sedap... tak makan di opis..deqlis tapau bawak balik..hehe

menu potluck deqlis... sempat amik gambo setelah tinggal byk nie yerr...alhamdulillah semua kawan2x suka..
sampai ada tempahan pula untuk Sabtu nie... nak 200 pcs... habiss menebar laa deqlis heheh...

 domino, KFC, karipap dan jajan pun ada...semuanya menambah lemak...huhu
cantik kek nie..tak sempat rasa pun..perut deqlis dah full.... tp serius sangat cantik...


 Marshmallow dan jejari biskut yang di makan colek coklat mountain  di bawah.... sedappp!!

ceria tak kami??? kawan lama....muka ceria....hati gumbira....
 suasana hiruk piruk di kala potluck tidak menghalang sesi photografi kami yer.... 
pose sikit...selamba jer posing kat sebelah bilik meeting...boss, klu nampak pun buat2x laa tak nampak yer..!! miahahahaha...

mintak maaf cepat ngan akak!!... dosa tak pakai baju raya!! uooolss boleh dia lupa?? adehhh




Potluck opis uools dah buat ke belum? 

1 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

kek tu mmg nmpk menarik!!