Recent Post

Tuesday, September 4, 2012

Jalan-jalan di I-City Lagi...

Hari Merdeka tempohari deqlis sekali lagi ke I-CITY...Wah!! 1st time pergi dulu takde games and booth jualan...Hari Merdeka tempohari deqlis and family sekali lagi ke sana... fuyooo ramai orang..dan banyak juga     perubahan baru...

Layan ....

 posing jap ngan en hubby...
 senyum!!! jom posing sementara tunggu "driver2x" kita turun ngehh ngeh ngehh..


 Niat dihati nak naik laa game ala2x eye on Malaysia nie...tp sayang di sayang....kena beli tiket/beli kad pendaftaran ada dua kaunter shj... itupun berbaris panjanggggg...ohh tak sangguppp!! so amik gambor jerlaa..
 Cantik laa tempat nie....
Suka laa unta nie... dan deqlis suka my pose here..! hmmm tapi siapalah mamat enterframe kat belakang nie...hehe tak kisah laa labu...ngeh ngeh ngeh...

 bersama anak2x buah, my mum, abang dan adindaku Sabrina..... Besar juga merak nie...

 Famili Zorro!!...eh Manja kenapa tue...??
hoo hoo hoo... bila ku tgk gambo nie teriba berangan jap fantaghiro bertemu Romuldo...dalam The Curve of The Golden Rose...miahahahaha...
makkk berangan nakkk!!! heheh..

nie berangan jumpa mak Fantaghiro..!! hehe...ke Mak Mickey Mouse..miahahaha..
suka gambar nie juga sebab mak ngan anak sama2x..:-)

 My hubby yg ceria..."aikk baju sama kuning ngan bunga nampak!!!"
 posing lagi....
posing duduk pulak...!!

happy family...!












2 comments:

.: iEyLa :. said...

nape xbwk bunga matahri tu blk umah kak..hihi

deqlis said...

tu laa hampir2x nak bawak!! miahahaha>>>

ambOI!!1 agak2x lerr..hihi