Recent Post

Monday, September 3, 2012

Sana Sini Sembang Pasai Legoland


Excited pulak deqlis mendengar orang bercerita pasal Legoland nie..
dengar2nya masuk mahal...ramai yg menyungut mahal  laa jika hege RM140 dewasa per pax...hmm mahal tak kira transport ke JB tu lagi..huuh..huuhh ituw yg deqlis dengar laa...
hmm yerlaa jika famili anak 4 orang campur mak pak dah berapa kan??
hmm...whatever laa yg pasti deqlis tetap yakin Legoland tetap menjadi destinasi pilihan rakyat Malaysia dan luar negara.... deqlis pun macam excited nak ke sana...siapa laa nak sponsor??huhu..
bestt nyer klu dpat pergi... walaupun kata orang melancong dalam Malaysia pun mahal kan???
sebenarnya teringin nak pergi sebab nak tahu ianya berbaloi atau tidak??
anda?? rasa berbaloi?? excited jugak ke??

keterangan lanjut klik sini


3 comments:

lurun namzar said...

saya pn tringin nk p tapi bila fikirkn kos tambang, kena la brfikir brkali2.

Mama Zharfan said...

me pun teringin nak pegi..insya Allah soon

.: iEyLa :. said...

teringin gak nak g..
tp tgk price die mcm snggup sponsor tuk diri sendiri je..hiks