Recent Post

Monday, October 8, 2012

Deqlis @ Anugerah Blockbuster Astro

Team yg jaga retis pada malam Anugerah nie uoolss... walau lain2x department kami sering bersatu ..bagaikan satu team... walau di mana-mana event pun..:-) 

 alamak!! tak sempat pose dh snap..inilah kekdahnya..haha..tp  like..nampak meriah kan kan kan??
posing sikit kat kerusi2x colorful nie....cantik pulak tema color blocking nie...rasa2nya lepas nie wedding pun mesti ada yg memilih tema warna warni nie.. nampak ceria kan?? :-)
 bersama kakak angkat deqlis...kak lynn... kata kak lynn " ellis..retis semua dagu runcing2x ya...mana nak jumpa yg macam kita nie? hehe" haha... yerlaa...mana nak sama... klu sama maknanya kita pun retis laa hik hik.... takper kak, klu dagu tak runcing pun Abg Pai tetap sayangggg kat akak,,, :-)
time commercial break!...leh laa posing2x amik gambo... walau pun sebenarnya tak suka amik gambo time2x badan ku naik nie... klu leh dah turun balik baru nak bergambo...tp nanti takde bukti pulak masa badan tgh tembammmm nie... so keep it jer laa yer... misi menurunkan 5kg lagi... al-maklumlah masa raya naik mencanak2x...hehe...

Isshhh takde gambo ngan retis ker?? ada laa jugak...semua artis malam tu deqlis jumpa..tp sibuk kerja jaa..tak sempat sgt posing2x nieh.... namun..(ceh ayat jiwang)...ada laa jugak bergambo..hasil kamera hp kak lynn... :-) tq kak Lyn... kak lyn nampak cute ala Lisa Surihani laa dalam pic atas nie..:-) ok, nanti deqlis tepek laa gambo2x ngan retis2x yer... 

Lepas Anugerah Blokbuster nie, deqlis akan bertarung pula dengan AIM19 (nampak gayanya) huhu,,, dan juga Maharaja Lawak Mega 2012, Sensasi Batik 2012, Meletop, sebuah konsert ala2x Suara Kami yg pastinya bertarung minda dan fizikal... dengar2x Kilauan Emas Musim Ke-3 pun bakal muncul thn 2013...tp thn nie dah pre production dahhh... berasappp aka hotline laa  telefon bimbit deqlis lagikk..hehe..

tq sudi baca..:-) 

4 comments:

Anum said...

syoknya....

.: iEyLa :. said...

hamboooii...amik gmbar ngn kakak angkat..
ni adik awak je xde nih..hihi..

deqlis said...

biasa2x ja Anim..

deqlis said...

hi dik IeYla tuue laa..kakak ajak dia yg jual mahal..xper next time meh joind club ya...