Recent Post

Sunday, October 7, 2012

Yeyyy For My First Cash Out From Nuffnang

Salam uoolss...dah lama laa tak update blog nie..rindu sangattt nie...nak berblog mcm dulu2x sehari 4-5 entri.... kekadang sampai 10 entri... sekarangg? hadooo?? huhu.... satu entri pun NAN HADOOO...sadiss betui kan?? deqlis sempat sampuk2x je kat FB..kat blog nie dah byk ketinggalan cerita dahhh adoiii...

Tapi hari nie deqlis gagahkan jugaklah nk story mory pasai my first cash out from Nuffnang....yer baru 1st time yer... sebelum nie tak pernah cash...sayanggg laa kononnn ...hehe nak kasi byk sikit..walaupun min cash adalah RM50. tp deqlis biaq kasik byk sikit baru nak tekan button cash out...:-) hehe..

Tadaa.... 

"aku terima cek nya!!..." hehe


esok laa nk bank in cek nie... yabedabedu...:-)

Terima kasih lah Nuffnang...walau blog deqlis nie blog ikan bilis jer...ada laa juga saguhati nyerr... walau utk suka2x shj...ada laa jugak kan?? ko hadooo?? hehe.. jgn mare aaa...:-)

11 comments:

nurdani said...

tahniah dapat duit..
tapi kan, saya dah dua kali cash out but still tak dapat cheque. lebih dua bulan dah

deqlis said...

tq nurdani...
aikk knp jadi mcm tue? cuba hantar tix kpd Nuff tye...insyaAllah akan dpt tu nanti,,,

deqlis cash out lebih krg sebulan lps... hujung2x ramadhan rasanya2x..nie baru dpt Jumaat lps..

Hanis Syazana said...

Wahh.. bestnye. hanis dah beberapa bulan, tpi blum cash out lagi.. hihi

MAY said...

ni x sbr nk cash out.bfore raye da cash out..ni da blh cash out g.tp nnt la.kmpul lme ckit bt bli brg bb..

MAY said...

ni x sbr nk cash out.bfore raye da cash out..ni da blh cash out g.tp nnt la.kmpul lme ckit bt bli brg bb..

nurdani said...

dah ada lebih kurang 5 ticket saya hantar, tapi macam tu jugak. tetap tak sampai-sampai. pilu ni pilu. huhu

Mama Zharfan said...

congrats deqlis! byk gak tu ;)

deqlis said...

wah!! byk dah duit hanis syazana ya... pasni leh cash out laa:-)

deqlis said...

ya cik MAY..kumpul2x kasi byk sikit...kasi terasa...deqlis blanja en hb makan steamboat mlm nie..hihi..merangkap belated besdey dia bulan lepas...

deqlis said...

tq Mama zharfan...ada laa kan masyuk cikit2x.. ;-)

deqlis said...

Nurdani, cuba awak check alamat yg awak sign up masa register Nuff dulu... check ya.. mana lah tau alamat rumah lama atau tiada alamat...