Recent Post

Sunday, December 29, 2013

Gubah Bunga

As Salam uols... pagi...

Wah! hari nie mesti ramai yg masih bercuti panjang, Deqlis cuti weekend shj, esok me dah masuk opis kembali....kerja opis perlu di settle kan satu persatu. Walaupun AF 2013 telah tamat, kerja-kerja memproses payment masih berjalan. Begitu juga dengan Masterchef All-Stars, walaupun recording finalis top 2 telah dibuat, namun kerja kerja lain masih belum selesai.....

Di rumah pula, Deqlis gubah bunga guna pasu hadiah yang Deqlis dapat tempohari... beli bunga di Festival City... pertama kali Deqlis jejaki kaki di sana...selalu lalu tgk dari dalam kereta shj...tak pernah singgah...:-) kebetulan Deqlis meneman kawan ke sana pada hari Jumaat, 27hb lepas, Deqlis pun rembatlah beli bunga kat Kaison....

Tadaaa..... inilah hasilnya..., kenang-kenangan 1st time ke Festival City dan trade in pasu Lovely Lace tu jadi hiasan bunga... gubah simple n nice je:-) kasi tambah bunga hiasan kat rumah me...hehe... mood hias menghias dh dtg:-)

Semalam me ke Rembau dan Melaka...apa ceritanya? Nanti me sambung next entry ya:-)

1 comment:

.: iEyLa :. said...

akak ni..lain kali dtg area umah adik gthu la..
festival city sekangkang kera je dr umah sewa adik..
next time dtg bgthu ek..