Recent Post

Sunday, November 21, 2010

Musim Artis & Org Kahwin...

haa.. memang laa kan dah musim cuti sekolah nie...tentulah musim orang kahwin...jadik sebenar2nya deqlis pun dpt dua undangan semalam...pada 20hb Nov... tp mintak maaf lah kak Cik Ann @ Norehan sebab tak p pun huhu... nak tau kat mana??


haa kat CH tue...huhu...

haa..klu ikut kan mmg nak pergi leh cuti2 CH sekali...ttp en hb keje... klu takk keje pun mmg sukarlah deqlis nk pujuk en hb pergi...sebbnya klu ke CH time cuti2 nie mau sangkut 2 jam kat tanah tinggi ke tanah rata tue kan?? jammed laa kan?? dengan org bercuti, dengan penduduk tetap CH dan dengan yg nk dtg kenduri..hmm tulah serba salah nk ajak hb nie..tetapi sebab dia pun keje...takperlah... pepun Cik Ann , deqlis doakan moga kekal bahagia ke akhir hayat... jgn masam2 muka ngan en suami nanti ya... senyum sokmo hehe.. yg penting Cik Ann dah selamat menjadi isteri pada Abg wahid...(lama gak bercintun nieh hehe..) 

dan

jemputan kedua datangnya daripada sahabat zaman form 5 dulu... tahniah!!!!!!!! dia nie laa yg dok panggil SITI NUR ELLIS hehe.. yg mulakan nama tue... tetapi jemput guna FB ...deqlis baru jer bukak FB tu pada 20hb jugak...kenduri pun 20hb jugak... jadik??? hmm ...tak dpt jugak hadirkan diri... kenduri kawan deqlis nie yg bernama Syahrizal Shahir di Kajang. Mudah2an juga ko bahagia ke akhir hayat...jadi pemimpin rumahtangga yg baik k... (nie klu dia terbaca laa) hahaha.... (ishh jgn ingt jmput pakai FB deqlis takmo pergi.. cuma klu kat FB nie nasib2 laa info tu sampai kepada deqlis atau tak...mcm kes nie sampai pada tarikh kenduri tue betui2 gara2 deqlis jarang on FB huk huk huk...)

ape2pun
mmg musim artis dan org2 kahwin.. termasuk kawan2 deqlis....dan ramai lagi yg bakal kahwin..kan kan kan??
Artis pun orang jugakkan?? (kena laa tjuk tue heh) hehe lagi mau tye..hahaha... so ramai jugak lah artis yg mendirikan masjid nie..
antaranya Raja Farah & Megat Andika, Elyana & Khairul Anuar Hussin & adakah anda "artis lain" selepas ini yg akan membina masjid??? (eceh macam ada artis yg baca  blog nieh huhu hahaha..xperlah korang2 pun artis lahgak heheh)

photo: utusan.

TAHNIAH! & SELAMAT PENGANTIN BARU.... buat semua yang berkahwin.... 

Drpd:

4 comments:

eiela said...

biasalah musim cuti sekolah kan, banyak lah undangan majlis kahwin nih, best makan free =)

Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara

Mata Hati said...

kak deqlis..dijemput join contest ini

http://sweetlikekisses.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling.html

deqlis said...

to eiela: tul3x...klu eiela kahwin pun kak deqlis dtg tau klu jemput..hihi... (insyaAllah jk takde aral)

to Mata Hati: terima kasih.. nnti akak join..:-)

ordinary89art said...

musim mengawan dah tibaaa..huhuhuhuhu...