Recent Post

Thursday, December 9, 2010

Menanti Tiket Free

Salam dan selamat malam,
deqlis nie dok tunggu2x laa email, kot2x Nuffnang nak kasi tiket Free p tgk KOnsert GEmuruh DT kat Sunway Lagoon tue...huk huk huk... sonyappp jo...takder harapan ker ada harapan nie??? sadis tul..penantian satu penyeksaan tui laa hahaha...

tiba2x mood rock lak memalam nie... jap g ku nak masak makan malam...

sebelum tu layan sikit gambo zaman deqlis ngan Search wat album dulu.... keh keh keh...

amacam? Amy pakai baju merah...deqlis laa suruh tue...hik hik hik....  deqlis pulak Amy Search suruh pakai baju hitam...hahaha... rock lerr kengkonon..hahaha....

layannnnn

hihi..

P/S: Gambar nie masa di anugerah skrin ke anugerah apa ntah tak ingat,,..memori lost seketika...yg ku ingat nk p masak nie... tata...

3 comments:

PUANSTOBERI said...

Nuffnang tgh bercuti atas cruise tu kan, sbb tu lewat sket dia notify tu kut.. sabo yer.. Reen pun lom amek lagi tiket pree kat opis dia. Nxt wk baru nak pi amik

PUANSTOBERI said...

oh lupa..satu lagi, kalo contest NN ni, walo kita tak menang, dia akan emel gak nama pemenang kat kita. So, kita da tau la dia da notify lum winners tu.. :)

deqlis said...

to PUANSTOBERI: ohh tengkyu pasai habaq depa p bercuti ya...

ooohh.. gituw?? sib baik g tau.. kena check email lah nie..al-maklumlah selalu tak masuk inbox... dok masuk kat SPAM atau outbox..haha.. harap2x lah leh menang...NN pls laa baca statement I nie ihik...:P