Recent Post

Monday, December 13, 2010

Yeh Yeh dpt Award lagi..:-)


Salam, wah ! dapat award lagi..yeh yeh!!!...terima kasih dik Zanna sebab sudi menyerahkan award ini pada akak deqlis... jika uools nk tahu award yg pertama deqlis dapat juga daripada Zanna nie tau..
nak tahu award yg pertama tu KLIK 1st AWARD drpd Zanna


1) http://zulyana83.blogspot.com/ dimata kalian???
> Blog tersusun rapi, cantik menghijau n sweet...(^_^)

2) nama blog anda n knape letak nama tu?
~ Deqlis~
menaip ikut gerak jari yang terpantul dari hati
sbb blog ni blog "Deqlis" laa... dan of course laa apa2 yg di taip itu dtg dari hati??huhu~~
kenapa ada MY Life, MY Love, MY Soul, MY Biz & My Live full of colors?? hmm sebab mmg itu ciri2x blog ngeeehhh  ... tuan tanah nyer taip apa2ajer  yg terpantul dari ati.. kira merangkum semua2x sekali laa heheh..:-)

3) nama URL blog anda n dr mana datangnya idea itu?
http://ellismelia.blogspot.com
ellismelia ~ Ni tiada gabung2xan..mmg nama tuan empunya blog.. :-) tk percaya?? amik laa
 X-tray laa hati..chewah!..
deqlis pun nama tuan blog ya...yakni nama manja2x atau nama nickname...(^_*)


4) apa method dlm penulisan blog anda?
Macam2x method ada, info semasa, personal yg boleh di kongsi bersama, idea, pendapat, biz, sukan, resepi , nasihat, info agama, gaya penulisan kekadang giller2x, kekadang serius ya amatttt ...nk tau lagi sila lah baca hehe (aci tak?) dll... 

5) apa perasaan anda bile tgk blog org lain cantik dan blog anda tidak (walaupn kadang2 blog sendiri cantik tp merendah diri)
Wah!!!! cantiknyaa!!!..rasa mcm nak buat juga tapi apakan daya...mmg sah2x x reti 
so cari gali ituw templete free jer la..huhu~~
ada ke yg volunteer nak buatkan free tuk deqlis nie?? cepat angkat tangan!!!...ngeehh..ngeehh..

6) bile blog anda diwujudkan??

Tarikh lahir blog ni : 17 May 2009...Wah!! macam dh lame kan??
haha..tp yg aktifnya sejak : Sept 2010.. baru 3 bulan jerkk aktif...
Tahniah utk diri sendiri!!! (tepuk laa skett!!) haa mcm tue lah:o)

7) siapa org pertama tahu n jadi follower pertama blog anda??

Orang pertama tahu selain diri sendiri ke aper nie? en hb ler... 
follower pertama mra luv...


8) sila tag 5 nama lain utk dapatkan award tersebut..terima la award ni dan jawab yer zanna nak tau...eheh~~
 Mata Hati . Hezesuze .pnStoberi . Annfriendly.

Haszuraidah. Ana MArdiah


terlebih sorang...bolehh erkk??

p/s : haaa....jgn lupe ubah soalan no. 1 tu jd :
"http://ellismelia.blogspot.com/ dimata kalian???" ehehehe..
ok..jgn lupe tau!!!! 

2 comments:

Mata Hati said...

teiem kasih yer atas award ni. award tu saya amik ler tapi soalan2 tu dah pernah jawab sebelum ni... jadi amik award jer lah.. hehehe

deqlis said...

to Mata Hati: haa soklan no.1 kena jawab tau...:-)