Recent Post

Monday, December 13, 2010

Follower Minggu Lepas

Salam, selamat pagi semua... pagi2x nie ada ke yang berblog Larian kat blog deqlis nie??? tinggalkan jejak ya atau follow lah jika suka kat blog deqlis nie... nanti deqlis jejak blog anda kembali... takde blog?? leh register kat sini... hehe.. oklah..dah minum pagi kah? deqlis pagi nie makan oat shj... al-maklumlah sejak balik MAHA macam2x beli..  beli keropok leko yg bawa balik goreng sendiri tu dekat RM40 deqlis beli..ahaks... al-maklumlah sedang teringin nak makan...sekali beli... beli kat booth sini, beli kat booth sinun, semua nak rasa.. hmm mmg sedapp2x .. cuma tak jumpa yg standard Losong punya ja... mmg kena pergi Terengganu jugak lah ya?? hehe.. cuma keropok leko di MAHA nie semua nyer lembut2x... 

Oklah berbalik kepada follower blog Deqlis pada minggu lepas...

Tarikh: 6hb Dis 2010
Follower: 133


 Tarikh: 12 Dis 2010
Follower:  162

28 orang pertambahan kawan2x blogger yang sudi jadi kawan2 bukan lawan2x tau... selamat berkenalan kepada semua ke 26 orang itu... jom join my contest ya... (promote lagi tue..hihi). Adakah nama anda tersenarai? jom kita lihat....
  1. N@m@n
  2. Ainismaira
  3. ...
  4. AHMAD TAHIR - blog koleksi brgn old skool.. bg yg berminat..boleh terjah..
  5. Ifah Ibrahim
  6. Eijam's Family
  7. mush
  8. aini - blog kraftangan ..jika minat hasil2x kraftangan wajib singgah..!
  9. Kiera Qaira
  10. JassNaNi
  11. Mama Zara
  12. Scorpoingurlz_902004
  13. Sheera
  14. eT
  15. yant_septiana
  16. Rimieilya
  17. Ana Mardia
  18. Syaheer
  19. Memorabilia
  20. FARISUKIMI - suka fotografi...
  21. MisSNadRAH
  22. tunzhotspot
  23. mera zati M.z  - minat hindustan
  24. kyoshi_sousuke
  25. Lizahanum -blog resepi sedap2x...
  26. Phat
  27. Zamir
  28. MRS.K
  29. tomatokering (11.49 malam pada 12 Dis 2010....)
Terima Kasih semua..... moga rajin2x jengah blog deqlis nie... dan rerajin laa komen2x erk...  :0)

Walaupun sering kita dengar ada apa pada follower? sikit ke byk ke? tp ada ada laa jugak sebabnya kan? yg penting diharapkan lebih ramai pembaca setiap hari.. jika follower shj ramai, tetapi tak singgah pun mestilah sedey kan?? haa.. tetapi jgn lah sedey2x lama2... setiap perlakuan dan perbuatan perlukan kesabaran dan istiqamah... insyaAllah kita minat dengan apa yg kita buat dan akhirnya akan membuahkan kejayaan. Kejayaan pun datangnya dlm pelbagai bentuk kan?? jadi terima kasih pada semua ya ...sebab? sebabnya sudi singgah blog yang tidak seberapa gah nya ini..

Alhamdulillah blog deqlis yang tak seberapa ini ada juga penambahan seramai 28 orang dalam masa 6 hari.. esok lusa nie tak tahulah... mana leh nak paksa2 org follow kita kan?? yg penting semua adalah kawan2 bukan lawan ya... deqlis syukur sangat2x sebab bila berblog nie dah dapat menambah lebih ramai kawan2x dari segenap pelusuk negeri...malah ada jua di luar negara... mmg seronok berblog ini  ya... hahaha.. deqlis dulu2x berblog suka suki jer... macam wat diari jer.. so itu yg blog deqlis berhabuk manjang... sekarang klu habuk mai jer cepat2x ku vacum nggeehhhh.... sebabnya?? sebab dah mcm satu kejanggalan pulak jika tak menghadap ke blog nie... leh skodeng blog orang ..baca2x info, berita dan lawak jenaka dan mcm2x lagi.. terhibur hati.. kan kan kan?? ikan??haha..

okaylah..

jumpa lagi..:-)

P/S: pada nama2x follower yg tak tersenarai tu jgn kecik ati naaa.. yg itu follower dari 6hb Dis lepas jer...saja2x tekan prt sc + fn tempohari...  ahaks... yg follower2x sebelum2x nie pn thank you2x jugak... sayang uoollss semua... ;-)

P/S: nama2x yg takde link tu, deqlis x jumpa link blog uools.. harap2x klu baca nie meh kasi url blog korang kat ruangan komen...nnti deqlis apdet yerr..

P/S: haa yg dah baca tue, ada nama tue, meh laa komen2x sikit......ngehh:o) haa itukan tanda sayang korang kan sesama insan?? eceh..! ^__^

5 comments:

Kiera Qaira said...

weewitt sis...
thnx tag nme kiera hahaha
terharu adek
xD

br terjumpe tag nih~ huhuh =)

Nuff4u said...

selamat pagi ....salam perkenalan

Amy Syaquena said...

As'salam..

im follower 165 .. happy blogging

haszuraidah ishak said...

hehehe..tahniah..keep on blogging..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

deqlis said...

to Kiera Qaira: hai dik... okay hrp dirimu hepi ya.:-)

to Nuff4u: selamat pagi...slm kenalan juge..:) thx singgah..

to Amy Syaquena: thank u Amy... u too:-)

to haszuraidah ishak: heheh... timaceh... akak kena selalu dtg sini kasi up semangat kita2 semua tau..hehe..vote mende tue??