Recent Post

Monday, January 3, 2011

5 Follower Terawal Tahun 2011


Jom usha2x statistik follower terawal blog deqlis nie... haa mereka adalah 5 yang terawal menjadi rakan blogger blog deqlis nie... Mari berkenalan dengan mereka...


1. kayu buruk - follower ke 249 ---->Follower pertama 2011

2. liyana45- follower ke 250 ---->Follower kedua 2011

3. Nik Nadia Hazwani Nik Kamal -follower ke 251---->Follower ketiga 2011

4. Izamir Ridzwan  - follower ke 252---->Follower keempat 2011

5. Azrine-.follower ke 253---->Follower kelima 2011




Haa... untuk rekod dan simpanan deqlis. Terima kasih kepada mereka di atas kerana telah masuk dalam lipatan sejarah blog deqlis untuk 2011. Salam perkenalan dan moga sihat-sihat selalu ya. Deqlis pun nak buat lawatan ke blog-blog mereka nie..

PERTAMA
- isshh nama kayu buruk... walau pun buruk, tetapi jika di buat bonsai jadi mahaiii tau kayu nie..hingga menjadi rebutan mak mak kita...hehe... so jangan pandang sebelah mata pada kayu buruk.... eceh..2x.. hahaha apa daa deqlis p citer bonsai pula... bukan apa, sebab tuan punya blog memberi nama kayu buruk... unik sekali... blog header nyer yang ini..


Deqlis dah baca2x entri kayu buruk nie... best2x.. jom jengah..:-)

KEDUA
Salam kenai buat adik comey nie.. blog dia pun comel dengan tag line " Bila hati berbicara" wah! nie macam banyak bicara soal hati dan perasaan nie.. 
entri terbarunya berkaitan pelakon drama Tiramisu meninggal dunia iaitu Faizal Yusof. deqlis baca berita kat online paper memang tak sangka beliau meninggal dunia. terasa baru jer menonton drama tiramisu tue.. cuma deqlis ta buat entri khas...al-maklumlah sejak dua menjak nie busy ngan cuti2x m'sia haha... pepun gud entri. Al- Fatihah buat Allahyarham Faizal Yusof dan takziah buat keluarganya.


KETIGA
Blog Nik Nadia Nik Kamal - blog tak dapat di kenalpasti atau beliau hanya seorang reader. Deqlis cuba google namanya tak jumpa. Jila Nik Nadia ada membaca entri deqlis ini dan ingin blog Nik Nadia di baca dan   di sembang-sembang olah deqlis di sini. Boleh beri link blog Nik Nadia ya..:-)

KEEMPAT
Blog Izamir Ridzwan-
Blog ini sedang menganjurkan Give away. Deqlis join juga GA Izamir Ridzwan nie. menang leh dapat pendrive... nak join? klik link kat atas tu ya. Blog header dia pun comel kan? Blog nie sedang menganjurkan xtvt terjah menerjah blog...segmen khas tu... huhu deqlis tak sempat nak join.. walaubagaimanapun jika ada lagi di masa akan datang insyaAllah akan join (jika layak laa huhu).
Blog yang berwarna biru ini telah memiliki lebih 1000 orang folllower..wah! Ramai kan.. moga maju jaya dan terima kasih kerana anjurkan segmen-segmen baru yang boleh up kan trafik blogger-blogger baru macam deqlis laa jugak hehe.. Thanks sebab sudi menjadi kawan2x dunia blog deqlis...:-)

KELIMA
iaitu blog yang bernama Ummi to 3Nur's...agaknya akak nie ada 3 orang cahaya mata perempuan kot? betui tak?? hehhh... Salam kenai...terima kasih menjadi follower deqlis 5 yang terawal dalam 2011 ini. Blog simple dan menarik dengan warna pink. Jika dilihat kak Azrine nie telah mula berblog pada Feb 2009 dan nampaknya aktif berblog sejak dec 2010... dari mana deqlis tahu?? deqlis tengok dari entri akak Azrine nie.. so jom lah jengah blog akak nie.. Entri terbaru "Terima Kasih Izamir Ridzwan"..


Akak Azrine juga telah join dengan pantas nya 1st GA deqlis... good luck ya.. 


Okay.. ini kira carta top 5 follower terawal deqlis di tahun 2011. Tahniah kerana masuk carta..hehe.. okay jom join my 1st GA dan my 1st contest yang bakal berakhir 5 jan 2011..jika ada photo cepat2x hantar penyertaan ya...

Bagi peserta contest deqlis...jangan lupa alert entri "JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS". Deqlis perlukan undian uolls utk mewakili 30% markah keseluruhan... bagi memeriahkan blog dan contest yg julung2x kalinya diadakan ini.... 

Okay see you next.



4 comments:

Izamir Ridzwan said...

wah nma IR disitu.. thanks deqlis

kayuburuk said...

wahh...xsgka kayuburuk di tempat pertama..pepun..thnks deqlis...

Nadia Kamal said...

Assalamualaikum

Tq..buat entry ni... so I antara yang bertuah ni..salam perkenalan buat semua ..boleh jenguk blog i di http://www.nadiakamal.blogspot.com/

Anyway..tq Deqlis...

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan juga...

akak senyum sampai ke telinga ni deqlis sebab tak sangka deqlis sudi sesangat buat review pasal blog akak..thanks alot...dh lama akak berblog actually since FP..tp tak penah nak promote blog sndiri..skang baru rasa mcm nak kenal2 ngan ramai bloggers...thanks once again