Recent Post

Monday, February 7, 2011

Banyak Cerita nak update tapi deqlis macam pening lalat...

As-Salam semua...,

sebenarnya sejak CNY mood berblog ke laut merah kot hehe (atte blog merah) hehe....ke laut pasifik ke atau terdekat laut PD hehe... jgn mare yerr... klu rindu2x nak baca blog deqlis..uools skrol2x laa entri lelama...(aci tak?) ngeehhh... sebenarnya semalam balik dari Kelas Make-up memang letih sangat2x...

sebenarnya sebelum ke kelas make-up deqlis balik kampung mak di sungai buloh, lepas tu ngan pening lalat terus ke kelas make-up pada hari Ahad...lepas kelas pulak terus singgah Econsave beli barang2x dapur... mmg lah letih.... citer bab letih.... pastu tak sedar lak diri ...lepas kelas make-up haruslah muka deqlis bermake-up ala artis kan?? miahahahaha!!... mmg belajar make-up dengan Widelia Beauty nie uools akan dapat belajar cara-cara make-up dengan betui ..spt make-up tak bercapuk.dll.... dan lepas tu dapat make-up sendiri...(hand on)... jadi lepas kelas, dari dtg tak ber make-up...balik siap hb cakap " alamak tak kenai laa...saper nie?" heheheh... atte dah make-up sakan teknik smokey eye.... pastu p econsave lak..haha... 

oklah malas citer panjang2x...sah2x deqlis penat giller bila balik tue... macam biasa kena masak lagi...lepas makan malam terus baring depan TV,...last2x TV tengok deqlis ..hihi... letih laa kan..?

banyak laa citer yg nak di update...tp penat bebenor.... malam nie sempat laa jenjalan ke beberapa blog (balas kunjungan kawan2x n klik2x ur HB) tp tak semua dapat buat.... nak check penyertaan GA pun tak sempat lagi nie... pepun ...bawak bersabar ya...

jgn boring2x singgah sini...:-)
take care ya!..

2 comments:

fa10 said...

wah.. wah.. lps ni blh la share cara nak make-up ye.

Hezesuze said...

take ur time bebeh!!
klik klik hb hehe