Recent Post

Thursday, February 10, 2011

Pasal My GA dan Teka-Teki SITI tempohari...

1st GA deqlis dah tamat, terdapat 116 contestant yang akan dicabut undi. Berapa banyak hadiah nak kasik yer?? dan kepada berapa orang??? haaa.. semua belum ditentukan lagi...mungkin ada lebih satu hadiah... nanti deqlis umumkan yer...

Walaubagaimanapun bagi peserta GA yang mencuba jawab TEKA-TEKI SITI tempohari ...deqlis masukkan  nama anda di no.117 hingga 120. Sila lihat sidebar di blog contest deqlis ya!..

Haa bagi sesiapa yang nak tahu kenapa nama mereka dari 117 hingga 120 repeat lagi?? haa kena baca entri nie TEKA-TEKI SITI... sebenarnya deqlis nak kasi peluang kepada uools yang tak pernah menang hadiah GA./Lucky draw/ contest lagi untuk menambah peluang uolls utk bertuah dalam GA deqlis kali ini... namun nampaknya ada 4 orang sahaja daripada peserta GA yang cuba meninggalkan jawapan/ cuba menjawab (haha..tak kira laa jawab soklan mcm mana..janji yg meninggalkan komen..jawab apa pun kira cuba menjawab juga ya..)...

dan deqlis janji jika siapa yg jawab betui akan dapat lagi satu undi free...tetapi sayang tiada siapa lagik beri jawapan spt yg dikehendaki niehhhh..ishhhh macam susah pulakkk erkk?? hehe..

oklah deqlis kasi satu lagi peluang untuk meningkatkan peluang uools dalam random.org nanti..

jom jawab soalan yang sama,,,kali nie, siapa yg jawab betui, deqlis masukkan nama uools dalam senarai 121 ke atas pulak...(kira peluang nak menang GA dengan random.org tue 2 kali lah)...

jadi deqlis buka kepada peserta GA ya!!... yg bukan peserta GA pun jika suka2x nak join leh gak:-)

deqlis buka hingga 5 petang 10 Feb 2011. (waktu M'sia okies)

okaylah, selamat berteka-teki.


3 comments:

Izzatul Iman said...

saya dah jawab kat entri Teka teki siti tu... tapi tak sempat nak copy dan paste kat komen entri ni...

nnt gi tengok k...

saya peserta GA...

Hidaya Sarbini said...

owh GA cabut undi ke? sy selalu tak bertuah kalau guna undi..huhu

kakyong said...

owh.. dah terlepas pulak dgn tawaran ni... :)

kakyong singgah & klik HB