Recent Post

Thursday, March 17, 2011

17 March Dah bermula Fista Belon Udara Panas...

Wah...! Nampaknya tentu dah ramai yang tinggal berdekatan Putrajaya yang menyaksikan Fiesta Belon Udara Panas nie kan??? Seronok laa uools semua... siapa yang dah pergi meh laa citer cikitt...

Deqlis tahun lepas ada laaa pergi...klu nak tgk entri last year kat sini. Jika melihat entri tue tahun lepas bulan April kan?? masa tu satu negara kecoh dengan kehilangan artis kesayangan ramai Achik Spin. Sekejap ja masa berlalu...dah hampir setahun berlalu..

Untuk pengetahuan uoolls., tahun nie ada 13 negara jugak yang menyertai Fiesta Belon Udara Panas Putrajaya 2011 nie cam tahun lepas. Tak silap deqlis tahun  lepas ada 7 belon jer untuk orang awam tahun nie tak tahu plak berapa...maybe sama la kot. So, kalau uools impikan pengalaman yang pasti terbaik nie datang la beramai-ramai k.

Deqlis mmg teringin nak pergi...klu sempat Sabtu/Ahad nie mmg nak ke sana...tp kena tgk jadual en hubby laa.. klu ikutkan 19hb tu ada kenduri di Kulim. Sepupu hb kahwin...tapi mungkin weools tak balik kot sebab hb keje...dan hb plan nak balik Perlis cuti hari pekerja nanti... hmm hari Ahad pula ada jemputan besdey party...alahai..mana satu nak pergi nie??? Jomlah celebrate kat Putrajaya sambil2x tgk belon..hehe..


Oklah uools, deqlis curi2x mai tgk lappy nie..tgh masak tadi..kang hangus pulakk heheh... hari nie deqlis puasa...so mmg tak pergi laa blog2x yg ada pic makanan...heh tergugat iman ni kang hehe..ok..

thanks drop by..malam nanti deqlis akan singgah blog uools yg dropping by n komen kat entri hari nie ya..InsyaAllah...

Ok... selamat bercuti dan berjalan ke Putrajaya!..Lepas tu ke Alamanda laaa..hihi

5 comments:

Shaizhar said...

Tak pernah pergi.

harap2 tahun nie berkesempatan la

aanie said...

teringin nak pegi bila tgk kat buletin utama td..hehe...mcm best je..

PUANSTOBERI said...

tak plan pun nk pegi slps rasa thn lps nyer yg sesak ya hamat tu.. duk rehat kat umah sudehh.. hik hik

mesenjahit said...

:)
singgah blog saya ... :)

http://mesenjahitvogue.blogspot.com

deqlis said...

to Shaizhar: kena laa merasa pergi...cuma mmg betui laa kata PNstoberi tue... jammed..dan susah nak cari parking...thn lepas pun deqlis park jauhhhhhhhhh nun...berpeluh2x jln kaki nak sampai tapak...

to aanie: selamat pergi erk... maybe pagi2x laa elok sampai..sebab klu dah tengahri panas..n then dia rest kejap..pukul 2 ptg baru start balik pertunjukkan tu.. mcm thn lepas... mmg panas laa menanti... ramai yg duk leps tepi tasik dan ada yang bawak tikar berkelah...so bawak lah apa2x yg patut..hehe


to Pnstoberi: haa haa serik laa tue...deqlis pun hari tue kena jalan jauh..parking susah... polis kawal sana sini... tp deqlis tingin nk g sebb thn lepas tak dpt tgk sume..sebb sampai2x jer..belon tu ada beberapa minit je pastu diorg dah rehat...nak tunggu ptg ya Amatt panass... pastu nak cari tempat solat susah sikit..last2x weools pergo alamanda..sampai alamanda dah tak larat nak p balik...last2 balik.. so klu deqlis pergi mesti pagi2x..atau dalam 2.30ptg sampai...tgklah mood en hb..silap2x letih tak g gak..tgk kat blog kawan2 jerk laa..

to mesen jahit..: thanks singgah..deqlis dah melawat blog kamu...wah blogger baru nie..welcome to dunia blog... dah tinggal komen sekali tau...haha agaknya komen deqlis adalah komen pertama di blog kamu...kena ksik hadiah nie...hehehe..:-))))>>