Recent Post

Monday, March 14, 2011

Menang Tiket Wayang!!

Menang tiket wayang dari blog ZT
As-Salam semua.... nak share nie.. berita gembira + sedih ...huk huk huk... semalam deqlis diberitahu Nana bahawa deqlis pun menang tiket wayang.....mula2x tu hepi giller laa kan..?? alih2x.... 1 tiket jer huk huk huk... deqlis yg silap....!!!!!!!!!! deqlis tak perasan pulak kena beri nama lebih jika nak 2 tiket... maka deqlis dah cadang nak kasik tiket yg deqlis menang tu kepada sesiapa yang nak bawak kawan extra... takperrrrr lahhh... mungkin rezeki deqlis p tgk wayang free lain kali kot...? Sedih laa jugak....hari tue masa besdey deqlis pun Nuffnang tak kasik pun tiket free !! huhu......ini dah dapat pulak...termintak 1 tiket jer... deqlis ingat 1 nama 2 tiket...al-kebiasaannya sebelum2x nie.... macam klu menang tiket kat radio/tv..hehe.. klu satu nama dapat 2 tiket... tapi   rupanya2..kena beri dua nama jika nak dua tiket....deqlis yg excited giller nak tiket tu...alih2x kasik satu jer nama .....so Nana...nampaknya mungkin deqlis tak pergi kot malam nie...mungkin lain kali ada lagi rezeki menang 2 tiket deqlis pergi... kesian pulak en hb tak ikut sekali... baru lepas tgk HMM pun berdua tau!..ngeee....

dan sebenarnya tiket tu deqlis dah berikan kepada Anna. Sebenarnya pagi tadi Anna ada call deqlis, tetapi deqlis kuar g kedai laa yangggg!... en hb yg angkat phone...hehe... dan Anna ada tanya hb deqlis, deqlis pergi ke tak? "kalau dapat 2 tiket mesti confirm pergi"... ini 1 jer, mungkin tak..melainkan ada 1 tiket xtra..hehe.. tetapi sebabkan Anna pun dapat 1 tiket (senasib ngan deqlis laa nie) jadi tiket deqlis tu diberikan kepada Anna lah ya!.. enjoy..!

Harap Anna selamat menonton wayang malam nie dengan buah hati:)...
insyaAllah lain kali kalu dapat lagi hadiah tiket wayang dari ZT lagi...kita leh jumpa tgk wayang sama-sama lak yer???hehe...(masa tu mintak 2 tiket laa hehe) oh ZT..klu deqlis... lain kali mmg nak 2 tiket atau lebih tau...miahahaha!!!.. 
ok.. have a nice day!...



6 comments:

nurul nabila bt medan said...

sabar je larh.my be rezeki di lain hari lagi berganda+ganda
++++

Mama Zharfan said...

tak per, rezeki kat contest lain plak yer :)

me click HB :)

deqlis said...

Amin...! tq nurul nabila..:)

tq MZ..lebiu..:)

Nana said...

alamak deqlis tak pegi ek
baru je tanya zt tadi
kot klw ada sape2 yang tak jadi pegi malam ni ingat nk minta tiket tu
sebab ada kwn nk ikut hehhee

deqlis said...

alamak dah kasik Anna... dia mintak dulu...sian dia dpt 1 tiket jugak

Shaizhar said...

bagi je la kat saya.

he he he (muka tak malu nie meminta)