Recent Post

Tuesday, April 12, 2011

Cerita Jualan Gudang Guardian

 haa..ingat tak deqlis ada citer shopping Jualan Gudang Guardian tempohari kat entri nie...? haa..nie lah photonya... mmg deqlis suka ke Carrefour Sri Petaling nie jika ada Guardian Sales... mmg murah2... pergi weekdays mmg tak perlu berasak ngan org lain... rilek2x shopping sambil belek2x memacam..:-)
Gambaran dari atas.... deqlis naik 3rd floor.. 

selalunya klu ke Carrefour nie atau nama buildingnya Endah Parade, deqlis suka ke pejabat pos nya..sebab posmen2x nya peramah dan  baik hati... :-) posmen2x pun pembeli tegar dodol segitiga deqlis..:-) sambil2x pos barang, mereka pun soal siasat deqlis jual apa...last2x diorang pun beli...haa... timaceh:-) Lagi satu wajib deqlis pergi Carrefour nie untuk membeli Kopi cap Dua Daun...kat Tesco, Giant memang takde kopi nie...atte kopi fav...:-) sanggup pergi Carrefour nie semata-mata nak beli kopi Cap dua Daun nie...:-)) Kopi nie ada dalam packaging serbuk halus dan serbuk kasar... deqlis suka yang halus..tak payah tapis... klu pack serbuk kasar kebiasaannya ada sticker tulis KASAR. Klu tiada sticker maknanya serbuk kopi halus...mulus..eceh..macam nie..(bayangkan kepala Harith Iskandar) ekekekeke...




5 comments:

AngahSayang2314 said...

dulu selalu gak kesana sebab ada kios tapi sekarang dah x ada dah...

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

zahidah dihaz said...

bestnya shopping kalau time ada promosi...boleh buat stock....heheh



New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

Aku Ibu Muda said...

sale ni ada lg ke deqlis?

Jualan tutup kedai terusss

deqlis said...

aku ibu muda: isshh dah lepas dah..baca tak entri sebelum nie?? masa deqli sg pun last day dah tue....:-)