Recent Post

Wednesday, April 6, 2011

Fuhh Lega Line dah OK..!!! yabedabeduuu!!!

Salam semua.... uoools sihat tak?? dalam tak dapat line sejak 2 menjak nie...deqlis pun demam laa jugak... en hubby pun sama...dua2x demam....hehe... uools harap2x sihat yer... deqlis alhamdulillah dah sihat hari nie..sebenarnya line dah ok semalam..tetapi fening lalat nak bukak lappy nie...sebab dah tau dah..klu bukak banyak tui nak check sana, check sinin, check sinun..heheh.... dah cam doktor lak bunyinyerrr kih kih kih...

atte... banyak jugak email, dan komen2x uools yg menghiburkan dan dirindui tu deqlis nak baca.... haa nantikan jer nanti deqlis apdet entri ya.. 

sebenarnya ada hadiah yang diterima semasa line streamyx deqlis prob nie... nak tahu hadiah dari siapa tunggu ya next entri..(tak wat lagi nie)... dan terima kasih, ada juga berita gembira...deqlis menang 1st prize... contest apa?? haa nanti2x laa tunggu entri.. nie fening baca email kerja ngan email suka2x ne hehe..

ok... see you ya..:-) harap semua sihat2x dan senyum2x kambing..:-) hehe

p/s: thanks yang sudi follow me..;-) dah cecah 500 dah...:-) suka2x... nanti deqlis bw sampai malam ya...silap sampai subuh keh keh keh...:-))

4 comments:

zahidah dihaz said...

uit...sampai demam2 akak tak dapat online...heheheh...semoga cepat sihat...saya ni pun suara dah seksi dah lepas sakit tekak hari tu...



New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

Adyshariz said...

kita pon bru je baik demam..mmg musim skrg ni

take care beb

Atiey said...

Tahniah sebab line dah ok!!! welcome back deqlis..huhu...


ups mummy tag awak tau...tgk sini

http://contestsanasini-mummy.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

good luck bebeh!!!

Myra Jay said...

Wahhh, daapt hadiah 1st prize, bestnyer.. tak sabar nak tunggu tengok :)