Recent Post

Thursday, April 7, 2011

3 Hadiah yang dah selamat sampai

Salam semua, nak citer hadiah2x dah diterima ya...terima kasih semua.... dalam tak dapat bertenet seminggu-dua nie deqlis menerima hadiah-hadiah drpd xtvt CGL deqlis hehe...

1. Hadiah Contest Family Sedondon-menang kategori Family Ceria...dari blog emmie...
meh tengok apa yg deqlis dapat...

FM Sarawak kan?? dah siap buh kat peti ais deqlis... dan yg bentuk luv tue...necklace...opps bookmark rupanya..hehe... tulaa pasai dok tertanya2x naper kecik/pendek talinya..nak kalung pun tak leh??  nasib baik emmie bg tau bookmark... heheh... leh letak kat buku yg sedang dibaca...  suka2..timaceh:-)

2. Hadiah Kawai Handmade GA dari blogger princess-momoy 
taraa...! dah dapat dah hadiah yang disebut2x...
 4 keping voucher kupon Rasamas... nyum2x..dah terasa macam nak p makan niehhh:-) Tq..


3. Hadiah dari Makbed 1st GA. Menang kategori Entri Paling Menarik... Ingat tak entri "Deqlis dah jadi Chef TV" ?
dapat baju lagik...terimas kasih makbed... tengok color baju teringat masa jadi pengawas pusat sumber...sebijik color tue..hihi... baju ngam2x saiz deqlis...suka juga,.tengkyu yaa...:))


TERIMA KASIH.... rasanya ini semua kemenangan deqlis yang ke-17 kali kot... ohh tak wat list lagi..insyaAllah rajin sikit deqlis wat list heheh..:-) ishh 17 jer... lum 117 lagik hehhh...pepun insyaallah deqlis akan mula join CGL lagik bermula minggu depan secara menggillerr nyerr heheh... sekarang nie tgh amik mood..heheheh...:o))  pepun buat uools yg join, gud luck bebeh..!

6 comments:

~emmie~ said...

as salam deqlis... arap2 deqlis suka...;) yang ove tuh bookmark..ehehe.. ramai org cam confuse ape ke benda nye tuh kan..ehe.. CE beli kat sini...----> JR : book lover stuff 04

deqlis said...

suka2x..timaceh... hehe tulaa sebijik macam necklace laa...dulu2 deqlis rajin pakai necklace macam tue..(sebab pernah keje part time kat tempat wat accessories nie) tp tali dia ada pengcangkuk laa.. tp yg nie takde...tu pelik gak mcm mana nak pakai...haha..padanlaa takde rupanya bookmark.. ok deqlis dah betuikan info kat atas..

tq ya emmie:-)

Cik Ezy said...

bestnye dpt adiah..
huhukk

Makbed said...

nasib bek muat.. hehehe..

deqlis said...

Cik Ezy...tulaa mmg best..hrp dpat lagik...hihi..:-)) timaceh singgah sini....;-)

Makbed..haha sib baik ngam2x..pandai Makbed kasik size..tengkiu beb..!

Mama Zharfan said...

congrats deqlis!

JOM vote MZ kalau sudi!