Recent Post

Sunday, April 10, 2011

Gegaran F1 di KLCC

Wah!!... semalam pergi F1 di Litar Sepang...hari nie deqlis buat entri autopublish dulu erkk...al-maklumlah balik kampung...pasal F1 juga..tetapi bukan di Sepang tetapi di KLCC... di Sepang nanti tunggu deqlis balik wat liputan ekekeke...

kata hubby deqlis..."nie baru betui STAR.." haa...(yerlaa dari STAR setakat sebab kontroversi jerkk tak best aarr kan??) nie betui2x STAR... F1 maa... confirm ramai  peminat haha... so ramai laa peminat F1 ke KLCC termasuk staff Petronas..(hb kata) semua berpusu-pusu dapatkan tandatangan pelumba F1 kegemaran mereka.. lepas tu mana p jer mmg kena serbu.... teringat masa deqlis cover Kimi Raikkonen dulu...alah zaman jadi wartawan + Production Asisstant... mmg STAR habis laa... kenangan laa sebab masa tu dapat interview dia in person... nervous gak deqlis tau..! tapi alhamdulillah dah kuar TV pun sesi interview deqlis tue... klu perasan dulu Beat TV ada cover... ada laa masuk dalam salah satu segmen Beat TV... ok..tutup citer lama... sebenarnya nk bg tau uools memang STAR habis laa deqlis nampak diorang nie.... jadi ahli sukan yg hebat, mesti laa ramai peminat... deqlis pun minat..... :-)

Meh deqlis nak tunjuk sikit, photo2x yang di snap oleh en hb Jumaat lepas di KLCC.... perrghh jammed ramai yang nak pergi tengok konsert...konsert apa? haa TWIN TOWERS@LIVE 2011 CONCERT ....ada Hoobastank, Wonder Girls, Yuna, Bunkface and The Azenders..

Selain itu ada juga ruang pameran F1 di KLCC.... wah!! seronok ya..blogger mana yg ada pergi?? deqlis tak p pun..tengok gambo jerkk..en hb laa cuci mata....hehe..

 layan....!
 fuhh ramai yang mengambil peluang... haa nampak tue beratur beli cenderamata dan nak sign autograph..
deman F1 kan kan kan??

Buat pengetahuan uools, pada 9th Apr pun ada konsert .... artisnya Joe Flizzow, Mizz Nina dll...

nie penangan konsert hari pertama 8th Apr 2011...
 haa...beratur elok2x ya..hehe 
 kasik CU sikit.... 

Okay, nantikan Gegaran F1 di Litar Sepang pula ya...tetapi hari Sabtu nyer versi laa...Ahad tak dapat laa...haha... siapa dapat tiket hari Ahad ...cer citer..cer citer..ngeee..:-)


5 comments:

kak ina kl said...

hb ada gak ajak..tapi malas pulak nak gi..


tak bingit ker telinga dgr vrommmmmmmm vrommmmmmmmm tu..


nanti akak pun nak buat N3 pasal akak mengaku orang gaji tapi kat telipon ajer

zahidah dihaz said...

wah...bestnya...napa akak tak g?


New Entry: Pizza Hut | Girls Outing

Chegu Zubir said...

besh tu,,,nk g jugak

im new folower of u
nice blog n nice entry

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

amiey lee said...

hehhe ari tu org berpusu2 dtg klcc...kta n budak2 opis suma cabut lari dr klcc...takut kang ramai org tak leh balik keje...memang ramai giler..

rabu lepas shumacer n nico roberg dtg suria klcc..smpat gak amik gmbar depa .. kta ada wat entry yg jumpa schumacer tu..heee

iffah imani said...

ada gak pegi tgok hari tu...tapi bawa baby memang meragam lah...