Recent Post

Thursday, June 9, 2011

Markah Mini GA utk 1st Batch Contest Deqlis



aNiM 4.5


Jadi secara automatiknya siapakah pemenangnya??
yang paling tinggi markah dan paling cepat adalah CHARA...!!

tahniah..

plss.. walaupun deqlis kata contest ni terbatal jika penyertaan tak cecah 20....
memang tak cecah pun..agaknya ramai yg takde masa/malas nak join GA jenid treasure hunt nie..jawapan deqlis tak publish supaya semua jujur tak copycat... walaupun deqlis kata, penyertaan terpantas yg menang,,,,tetapi jika penyertaan cecah 100 boleh laa deqlis tambah hadiah buat random.org bg yg jawab betui...sengaja tak mau cakap sebab nak tgk siapa yg rajin....kekadang nak cari gak siapa rajin singgah blog deqlis kan??
walaubagaimanapun deqlis menghargai penyertaan uools.. jadik deqlis tetap berikan pemenang nya iaitu
CHARA..

buat peserta lain, terima kasih sudi join, deqlis sangat hargai. uools mmg bestt!!.. insyaAllah ada rezeki lebih deqlis kasik hadiah jugak...tunggu hadiah misteri...doa2x laa kot2x muncul nanti:-)

Buat Chara, Sila emailkan deqlis nama penuh, alamat dan no.tel ya... Keputusan Rasmi akan keluar sekali dengan 2nd batch , 3rd batch dan 4th batch GA Deqlis.... tetapi kalu nak hantar detail awal pun boleh..deqlis simpan..tetapi hadiah akan dipos sekali dengan pemenang 2nd, 3rd dan 4th batch GA ya..

oh yer..nanti Markah Mini tu deqlis akan update di side bar kiri blog ni..:-)

THANKS..

2 comments:

♥CHaRa♥ said...

terima kasih kak coz pilih chara.
nanti chara emel details;D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah!!