Recent Post

Wednesday, June 1, 2011

POPULAR 9 Avenue (Nilai) Grand Opening


Salam semua, deqlis nak share... kepada peminat buku dan suka beli buku dan alatan sekolah..hihi
leh laa ke Grand Opening Popular Di Nilai.

Klik image di atas utk tumbesaran dan alamat kedai yer..:-)

p/s: deqlis pun ingat nak renew... tp cam jauh lak nak p Nilai... utk uools yg dekat2x sana leh laa renew atau nak register member Popular...dapat hadiah cam gambo kat atas nie... err?? klu renew kat popular tempat lain leh dapat tak hadiah?? hahahaha...:o))

2 comments:

.: iEyLa :. said...

hihi..rajinnye kakak saye sorang ni...
t nk beli buku suh akk jela..dpt diskaun..hehe

tiha said...

Salam Perkenalan
marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com