Recent Post

Monday, June 20, 2011

Top 13 - 2nd GA Deqlis-Posing @ Kereta


Ok...klu orang biasa wat Top 10...deqlis wat Top 13...actually gambo semua anto posing2x menarik...pening deqlis nak pilih....nie nak pilih pemenang terpaksa panggil khidmat en hb laa gamaknyerr...sebab nak mencari seorang pemenang...susahhh erkk?? 

sebelum tu nk beritahu GA 2nd batch GA deqlis nie telah mendapat 38 penyertaan drpd uools semua... tak ramai mungkin sebab seminggu sahaja kan?? 


















Lelord - gambo nie deqlis tgk pemandangan dan kereta nya cantik...

zaikulim - deqlis suka juga gambo nie ...ala2x evergreen dan terasa macam di era 70an..

luvnabilndamia - Anim - deqlis suka gambo family sporting bergambo nie..ceria sekali mak anak, pakk..hehe

Alycia - amboi,...gambo santai yg menarik.. siap pakai topi dan cermin mato... i like...:-)



















Nana - gambo yang santai dan bersahaja..nampak ceria jer nana kan??




syima - gambo ceria 4 anak dara sunti kot?? yg cekak pinggang tue mmg posing mauttt jugakk ..

eB - gambo ni cantik,,nampak sewarna dan syahdu..posing bersahaja ala model..:-)















erawatie- gambar nie cantik dengan pemandangan, shot dan gaya nya sekali...ala model juga..:-)

















FaizNaimi- manis posing macam nie, sis leh try laa gaya nie..hehe... 
















nida- gambo nie pun menarik.... susah kan nak jumpa insan2x yg sporting bergaya sebegini... 















cute mum
menarik gambo nie dari segi paduan warna dan kecerian cute mum dan anak-anak..
















cikpuanhady- alahai si comel nie bergaya pegang stereng..mmg nampak comey sekali..


lepas tu byk jugak gambar2x lain yg tak tersenarai Top 13 ni jgn sedey yaa...gambar uools menarik jugak...semua ada tarikan tersendiri.......namun deqlis terpaksa laa pilih pemenang... klu nak hadiah..cepat join contest yg sedang berlangsung kat blog deqlis sekarang...untung2x menang dapat menonton wayang free kan?? lagi untung klu dapat headset free.... 


siapakan pemenang nya??tunggu result nya nanti ya... fuhhhh letih deqlis klik satu persatu penyertaan uools nie... pepun timaceh kepada semua yang sudi join.... klu tak menang jangan amik hati..jangan putus asa...cuba lagik...sekarang contest Attack the Block sedang berlangsung....boleh cuba lagi ya..:-)


10 comments:

Cik Rose Cute said...

Tak masuk pun contest ni...tak sempat nak bergambar hihihi

aNiM said...

hihi.
Alhamdulillah..top 13 :)

gudluck semua..

~~@lyci@~~ said...

alhamdulilah.. ke top 13 .. tq juri ;)

faiznaimi said...

Thanks deqlis......
Kpd yang lain2, all the besssh...

Nana said...

alamak shortlisted la hehee

CIK FERRA AWW said...

OHHH. CAMBEST JER YG NI. NAK MASUK TAPI DAH TAK BULEH YER? SO SAD +.+

Lelord said...

hehhehe dlm senarai..tq2

eB ezrin said...

mcm x percaya... shortlisted? tq yer ;p

Nida said...

hehe.. ketawa sendiri Kak Nida tengok gambar sendiri...

Terima kasih buat Deqlis dan cik hb kerana pilih gambar posing ala hindustan tu.. moga2 gambar itu terus mara..ameeeeennnn

zahidah dihaz said...

sedih...tahniah untuk yang tersenarai...


New Entry: Mary Stayed Out All Night OST: Jang Geun

Suk – Hello Hello


Find the double ooomp with

F&N


Marie France

Bodyline


P1 4G Exclusive

Help to vote me @ Contest like @ Facebook