Recent Post

Thursday, July 7, 2011

Kasut Raya Deqlis


Salam..dan selamat malam.... meh nak tunjuk sikit kasut raya deqlis... amacam cun tak?? tengok laa ...komen2x sikit..heheheh.... rasa2x baju kurung sesuai yg macam mana pulak??
 opps...jangan ler mare...kasut tu lum beli pun lagi... deqlis dok belek2x Intrends edisi Julai 2011 nie... cover muka Nabila Huda...uools beli tak Intrend nie?? deqlis mmg suka baca Intrend nie...dulu2x baca free jerkk..bersepah2x kat astro..hehe...sekarang kena beli laa...

bila dok belek sampai page belakang sekali terpandang kasut merah hitam tue...terus rasa tertawan..!! episod berangan bergaya masa raya kih kih kih .....  konon nk pakai high heel gitu... lama sudah tak melaram kasut2x tinggi nie..hehe.. tp klu balik kampung , nak  p beraya area bendang, sawah padi tak sesuai langsung!!..abis tenggelam high heel hihi.... tapi klu open house rumah2x kat bandar nie..leh laa melaram..hehehe... ntah berangan jek..tak tau kesudahannya beli kasut apa..hehe... usha2x majalah nie... bulan nie ada tema merah laah heheh...
 taraa!!.. amacam? hehe

p/s: uools thn nie tema apa?? dah beli ke kasut raya?? hihi:-)

17 comments:

Mama Zharfan said...

heheh cun :) me jenis tak reti pakai high heels :)

::NureeN:: said...

cantik kasut tue nmpk ranggi.. rasa ok ja klau berbaju kurung.. clr dia mmg bangkit lah...
nureen sgt2 payah nk beli majalah sbb x sempat pon nk belek2..
hhmm tema tahun ni mcm nk wat clr putih.. ari tue dh ckp kat asben dia pon stuju.. ;p

tiefazatie said...

wah..nice la sis!tp ifa kalu raya suka pakai flat je senang nie..haha..kalu heels waktu formal ja..hihi

IQEISYA's story said...

whoaa!ksut raya cm uh..mao jga? :)

fara ain said...

cntik ksut hehe...
kita dh tggi x ssuai pke heels.. nmpak cm pkok kelapa dh hahaha

Mya said...

akak tema merah tahun ni..
tapi kasut raya idok ler heel kot.. selipar cap ayam je :)

ajumohit said...

hehehhe daku takleh pakai high heel, sakit pinggang menyerang nnti hehehhe

suhailas said...

cantik...cantik....tp bertali tuu yg payah nak beraya....kang nak masuk umah org ambil masa..heheheeheh

tp cun sis.....glamerrr sehh!!!

NM02 said...

keperluan raya akak dah separuh ada. tak boleh beli semua, nnt tak rasa sangat bahang nak raya. bulan puasa nnt nak shopping lagik. baru la rasa kannnn

deqlis said...

to MZ: heh cub mmg cun kasutnya...azab masa pakai tu taw laa macam mana..last2 mesti ada kasut spare nyerr hihi... usha2x je dulu... hihi

deqlis said...

to Nureen: tu laaa ranggi punya pasai teringin jadiknyaa....hihi.. wah! cantik tempa putih..deqlis tak tau lagik apa tema nie.. baru survey2x.. sj syok2x..heh

to tiefazatie: flat pun harus ada....mana boleh satu hari suntuk ngan high heels nie kan..? mau pengsan..hehe

deqlis said...

to IQEISYA's story : hihi...

to fara ain: betui gak...sis ada nampak sepasang suami isteri yg mmg tinggi giller tahap omputih masa p kenduri kat tanjung karang lepas...isterinya siap high heels lgk tue...nampak cun jugak..sebab sama2x padan tinggi ... klu sis pakai high heel pun en hb ttp tinggi ..kih kih kih...

deqlis said...

to Mya: kak..wah sure cantik ngan tema merahnya... kasut cap apa tak penting kak, janji selesa dan mudah di pakai:-)

to ajumohit: kih kih kih...


to suhailas: bertali erkk nie?? sis pun bercinta gak ler nak oakai jenis2x tali...tp tgk mmg ler cantik kan

deqlis said...

to NM02: wah kak, cayalah separuh dh ada....deqlis suku pun belum nie...nie n3 berangan ja..hehe.. sedang skodeng + usha.. yes yes..kena rs kan bahang raya hehe.. cam last year malam raya deqlis shopping bj raya...hehe..:-) thn nie nk buat lagik gitu ke idak tak tau laa..hehe

Nana said...

semalam abru merembat sepasang kasut
tp bukan kasut raya
eheh kasut keje
raya thn ni xtau lg kaler apa

zahidah dihaz said...

kitaorang raya tahun ni tema merah....kasut raya pun dah siap beli jugak masa ada discount hari tu....dua pasang lagi tu....hehehehe




New Entry: Puteri Santubong

deqlis said...

to NAna: wah best ad akasut baru:)

to zahidah: wah merah tue...nanti share piccas ya... wah! sakan dah beli 2 terus..hehe..

Sekali Lagi- Review versi Deqlis
Tiket kapal terbang RM9..?
Pelayan tayang dot dot kat restoran..