Recent Post

Sunday, July 3, 2011

Kenduri Amy & Anis @ Kuala Selangor


 pengantin dah sampai!! 

sama cantik sama padan..:-) 
suasana di majlis kenduri... 
 nie laa deqlis..lepas makan, deqlis jaga air hehe...:-) uools jgn tye apesal jadik gini shot deqlis memandang budak2x nie..hehe.. diorang pun tolong jaga gakkk hehe.. biasa laa tolong main...:-) deqlis layan jer diorang nie...

 lepas tu jadi penyambut tetamu...tolong Mak Teh (sebelah hubby)... welcome tetamu yg hadir..:-)
 gambar kenangan kami dengan pengantin.. pertalian persaudaraan kami? pengantin lelaki adalah cousin hb deqlis...kami adalah wakil dari Perlis utk kenduri di Bandar Malawati, Kuala Selangor. Memandang Amy dapat calon isteri orang Jitra, Kedah, maka my MIL, FIL dan keluarga2x di Perlis telah menghadirkan diri di kenduri sebelah perempuan di Jitra... kami wakil di Selangor..:-))... ok, kami ucapkan selamat pengantin baru dan moga kekal bahagia ke akhir hayat.
selepas kenduri kami singgah di masjid berdekatan utk tunaikan kewajipan...apa yg deqlis nk share kat sini, masjid nie besttt!! Ada Wifi percuma tue...!! bagus2x... dan yang deqlis suka..nk puji sikit, telekung2x kat masjid nie semuanya wangi2x + bersih2x...(tak yah kuarkan telekung sendirik pun) hehe... jika ke Kuala Selangor singgahlah Masjid Jamek Sultan Ibrahim nie... :-) 
dan disebabkan kami diberitahu Latar Expressway dah siap...dan masih free..iaitu belum dikenakan tol... maka kami try laa menggunalan Latar expressway nie...perrrghhh mmg ekspress laa uoolss..bayangkan masa pergi kitorang guna jalan lain dari bukit jalil dekat 1 jam 50 minit gak nak sampai rumah pengantin.... bila balik kami guna Latar Expressway nie..Kuala Selangor - KL (tol jalan duta) hanya 18 minit...!! mmg cepat..!! sampai rumah  lebih kurang 40 minit sahaja:-) jimat 1 jam 10 minit tuhhh.... 

balik deqlis kepenatan....terus nk p tgk wayang cancel..insyaAllah hari nie kot...klu rajin:) hehe

5 comments:

eT said...

kitorang baru nk p try hway ni ptg nih..asben nk try hway baru dia kata :)

tiefazatie said...

wah...cantik la sis..hee..

sis..blh tlg komen n3 ifa nie..
tq2...=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

dilazfamily said...

cantiknya pengantin nie

MataHati @ MH said...

kak, nak beli air mineral sebotol. brp harganya? ekekekeke

tiefazatie said...

salam sis..hee..kebetulan ifa on9 blik nie..xdok nya comel mana..gumuk nie..haha..malu la kak nak tayang2 gambo..hihi..akak lg comel nie..putih bersih kulit akak ow..

rasanya cotton kak..hee..tue inner neck covered lg kak..dlm rm22 ke rm23 1 nie..akak gi sini ek

http://fizza-closet.blogspot.com/

owner die baek sis..lgpun cpt je nie pos brg..hee..harga pun ifa rasa xde la mhl sgt kt blog fizza closet tue..hee..

kak..tq ye komen n3 tue..=)