Recent Post

Friday, July 1, 2011

Panas Punggung ku semalam..!!

Aikkk..tetiba panas punggung nie kenapa pulak?? haa..nie pasal bad Request error 400 laa... macam2x laa dah buat..... macam biasa clear browsing data... klik option-->under the hood-->Clear browsing data... hmm tapi still jadi Bad request...dari awalnya boleh masuk dashboard blogger ,kira nak publish komen tu boley terus jadik tak boleh langsung... masuk blogspot terus bad request... lagi sedey nak komen kat entry pun bad request error 400 yang keluar.... last2x lepak jer laa kat FB... 

uools macam mana? jadik gak ke?? kemudian deqlis cuba 3 kali restart lappy nie...lepas on balik, sama jugak..last2x majuk laa....malas nak pk dah..buat panas punggung dibuatnya..heheh... tetiba masa masuk fb ada kawan2x bg tau cuba guna IE.. sebab yang bad request tu jadi dekat chrome... deqlis terlupa pulak cubab kat IE..hehe..tp cuba juga dekat Firefox..sama juga halnya...tention...!! huhu..


huhukkk...!! bad request!!
klik nk komen /reply komen pun sama...!!



7 comments:

emeera asnary said...

deqlis, i pown kene gak, bila on gune google dpt error 404 tu, bile gne chrome d mlm hari baru buleyh, aiyakkk... xP

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..rasanya semua blogspot camtu..Blm tidur lagi,sat lagi kot!

Malek Ku said...

huhu hi deqlis..besela tu KOT.. =P

dilazfamily said...

biasalah tu, komputer kekadang system nak rehat gak.tak pe yang penting sekarang dah ok

.: iEyLa :. said...

fuhhh...seb baek da ok..
klu x rindu la saye kat blog merah ni..hehe ;)

Myra Jay said...

sama la kena jugak even guna IE..
Ingatkan kat opis nie diorang dah block..hehehe

AreDa said...

blogspot demam kot..hehe