Recent Post

Monday, July 4, 2011

Pemenang Tiket Movie Attack The Block - Review

Keputusan random.org dah deqlis buat 1 Julai lepas..dan keutusannya adalah.....jeng jeng jeng....

Congrats
 to:

Syima Emi

dan

Nannie Isa

setiap seorang akan mendapat 1 tiket untuk 2 orang untuk menonton Filem Attack The Block 
Tahniah...

semua hadiah dah deqlis pos tadi...jika dh sampai inform deqlis melalui email/komen di blog ya...
selamat menonton dan ceria selalu..:-)

15 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie punya tiket xder ker?hikhik

Anum said...

tahniah

Mama Zharfan said...

tak sbr tunggu tix hehehe

SyUhAdA said...

ooh..bru pos ke?
igt dah pos..hehe..
pos guna pos biasa ke?

deqlis said...

kak tie: hehe... thanks kak tie singgah

deqlis said...

to MZ: minggu depan insyaAllah sampai...sesuai laa dah leh tgk di pawagam...:-)

jgn lupa posing ngan tiket dekat2x poster attack the block yer...nanti gambar email kat deqlis ..tq

(buat semua pemenang jugak yer..)

deqlis said...

to Syuhada: Jumaat lps x sempat pos laa dik...hari nie pos pun still ada sorang yg tak kasik address lagi nie... guna reg pos utk yg ada headphone dan guna pos biasa setem 60 sen utk yg tiket shj:-)

nEa FleriDa / nIL said...

yg nil pny dh pos x? nil dah bg detail.. tkut xsampai.. :)

deqlis said...

to nea Flerida: semua dah pos hari nie...kecuali akmafaizal...deqlis tak dpt address lagi...dah inform dia, mungkin busy kot:)

dah sampai bg tai sis ya:0)

AkmaFaizal said...

sori sangat2...baru buka blog ari ni. lama tak nengok..detail dh bagi tadi..sowi again..jangan marah ek... :)

Syima Emi said...

thankss.. saya tak perasan pon saya menang.. tetiba dapat tiket hari ni.. thanks..terus dtg cari entry kemenangan.. hehehe..

deqlis said...

to akmafaizal: takper...hadih ttp kasik:)0

deqlis said...

to Syima Emi: hehe yeke? nanti check post box erkk! dah pos..sampul putih tau..

CikLilyPutih said...

tiket nie gunakan TGV ke GSC tak de tulis pun kat tiket...

deqlis said...

to cik Lily: mana2x boleh ..janji ada tayangan citer nie... atau movie under Platinum pictures Sdn Bhd.