Recent Post

Friday, July 8, 2011

Menang Tiket Wayang HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS™ - PART 2

Alhamdulillah rejeki Jumaat..walau dah lama tak menang GA..hehe..(baru semalam panas enjin join CGL balik heh) lama ke laut... deqlis join contest utk menang tiket wayang je pun jadik laa..:-)


kemenangan tiket wayang yang ke 6 sejak mengaktifkan diri join contest movie nie..hihi.. 
terima kasih kepada cinema online......:-) lain kali leh laa kasik lagi..hihi

p/s: rasa deqlis Nana pun menang jugak..ada nama dia kat atas tue.... leh laa jumpa Nana kat Sunway Pyramid minggu depan ya.. :-) 


15 comments:

Wansteddy Tales said...

Wah! beshhhhhh >< wan mmg die hard fan HP! Tahniah Deqlis. Enjoy last movie HP siries ni :D

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah...

Anum said...

tahniah

Nana said...

heheh tq sebab inform
saya 1st time join contest kat cinema online ni
tak sangka menang ehehehe
jumpe kt sana!

Mama Zharfan said...

congrats deqlis & nana!
tix movie dh selamat sampai tau! tqvm!! tapi kan, tak de tulis nama movie kat tix tu kan?

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

sis mnt harry potter ke?

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

fieda said...

tahniah deqlis..

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!hihi..cmne nak join nie?haha..tp ifa xduk kl..xdpt la kot kan..sob2

.: iEyLa :. said...

terbaik laaa...hihi...

deqlis said...

to wansteddy: TQ..:-)

to Fadzillah Kamarudin: Timaceh:)

to Anum: timaceh:)

to Nana: u r welcome...jumpa di sana:-)

deqlis said...

to MZ: alhamdulillah selamat sampai... yes takde tulis nama movie... tiket tu leh tgk filem attack the block & apa2x movie dari Platinum Pictures rasaya..sebab tak nyatakan tajuk movie dan expired date..

deqlis said...

to Truely Aimie Diyanna Benignant : yes..mestila sis suka..ni last series wajib tonton:) ok insyaAllah sis g komen yer..ingatkan sis klu telupa.. tq

deqlis said...

to tiefazatie: thanks dear...a'ah tayangan perdana di KL area..

to IeYla: hehe..

zahidah dihaz said...

harry potter!!! bestnya.....akak, saya nak jugak tiket wayang tu...




New Entry: Puteri Santubong

deqlis said...

to zahidah: hehe...

Sekali Lagi- Review versi Deqlis
Tiket kapal terbang RM9..?
Pelayan tayang dot dot kat restoran..