Recent Post

Sunday, July 31, 2011

Stop Dah....

gambo sekadar hiasan.. cedok dari goggle jerk!

Hmm,,apa yg stop dah nie?? yang pasti bukan laah deqlis nak stop berblogging nie...mana leh..:) hehe..tapi deqlis nak stop apa? cer teka cer teka?

Haa..pandai...eh silap..hehe (macam dgr apa uools cakap kan erk)...sebenarnya...deqlis dah stop pun...

heheh ..jgn maree!! nak habaq laa nie... sebenarnya deqlis dah stop dari join contest yang menang tiket wayang. Klu uools perasan sebelum nie leh kata tiap2x minggu deqlis menang tiket wayang free, klu tak dari nuffnang, dapat dari cinemaonline, atau pun tupai.com mahupun di newskaki.com...alhamdulillah rejeki menang tgk wayang free... Last deqlis pergi tengok wayang free tempohari citer Harry Potter . Nak baca pasal tu klik sini. Review versi deqlis pun ada... klu rajin leh baca.. tp tau dah ramai dh p tgk hehe..:)

Lepas tu deqlis menang lagi citer Lulla Man...menang 4 keping tiket lagi, wayang di TGV KLCC, tapi tak dapat pergi ... tiket nak kasik orang pun leceh jugak, sebab kena ada kad pengenalan deqlis bari leh claim tiket...huhu... so last menang tu citer tu, deqlis tak pergi tgk dahhh...(1st time menang tak pergi tgk) mintak maaf laa kat tupai.com... jgn blacklisted ku udoh ler...

Masa tgk Harry Potter pun en hb dah pesan, tak yah laa join lagi... stop laa.. sebab katanya nak masuk bulan puasa...tak sesuai laa nk p tgk wayang dalam bulan puasa....kita p tarawih... betui laa kan?? sebab itu stop laa dari mengaktifkan diri join contest menang Tiket Wayang nie... itu jer...bukan yg lain..hehe..


4 comments:

key_taemin said...

salam..
kak,yang GA tu cape pemenangnye...

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

deqlis said...

to key_taemin: lum ada pemenang.. contest Wranglers tu tamat 31 Julai..so sis tunggu result tu laa..sebab hadiah base on keputusan di sana..pepun nnti sis buat senarai penyertaan (senarai no)utk cabutan bertuah..tunggu...siapa yg kena:-)

deqlis said...

to Lulu Caldina: Thanks Lulu..selamat utk kamu jugak:)