Recent Post

Thursday, August 4, 2011

Check Nama Uools Cepat -->[Peserta GA Like THIS PICCA]

Salam uools, selamat pagi Khamis....esok dah Jumaat kan??? horeeyyy!! hehe.. horey!!2x macam esok ray alak..hehe... 

okay nampaknya keputusan Contest Wranglers tempohari pun dah keluar...deqlis tak menang pun..kalah huhu.. dapat 118 undi jerkk berbanding pemenang pertama yang dapat lebih 1000 undi... xperlaa sekurang-kurang deqlis mencuba kan?? walau tercungap2x p raih undi...dapatlaa juga 100 lebih hehe...dari situ deqlis  pun dapat ramai kawan2x baru...terima aksih tau buat semua adik ke, akak ke, makcik ke, bro ke, sesiapa yg sudi vote tempohari trimas kasih banyak2x... dan spt kata deqlis sebelum nie, klu tak menang pun deqlis akan kasik hadiah kepada 2 orang pemenang bertuah...

jadi untuk cabutan random-org undi tue, deqlis terlebih dahulu nak uools check nama uools ada ke tak ya..

* bagi yang undi TANPA buat entri dapat 1 nama
bagi yang undi dan BUAT entri  dapat 1 nama dan jika menang dapat extra hadiah
bagi yang undi guna nama kawan/suami/anak dll dapat 1 undi lagi extra..jika 5 undi, 5 nama dapat..
CRI-bagi yang undi Radio Antarabangsa China dapat 1 lagi undi.

Sila semak okay.., klu takde nama FB/id blog uools, sila inform deqlis..:-)

1.kak yang
2. Zarina Tazari
3. Nuramina
4.Fadzillah kamaruddin
5. Nia *
6.Nana *
7. nurfadilah suardi
8. Mohd norfirdaus
9.ciksuzlin
10. Rafidah Salleh
11.Anim
12. Zahidah Dihaz *
13. Aisya Humair
14.Nisa Ijal
15. Ijal Islam
16Matt Kool
17. Zaikulim
18. Siti Norizan ishak
19. Nana
20. ayung
21. izzara Itazzi
22.shakila zairun
23.Jamilah Jaa
24.norzie hany
25.ita@atiron
26. Ayeshramlee
27.Lela Lelord
28. Mira Zee
29. Asiah Najiha
30. Nirmala Zaman
31. Annis Shazwina
32.Zue AnnaLeeya
33. Shara Haifa
34. Ainas Bazilah
35.Che Rosliza Che mat
36. Siti Nur Syuhada Salleh
37. Suzi Fadzillah*
38. jieda
39. Roslinda Ismail
40. restwonya
41. adibdaddy
42. nona qiyah
43. Nana*
44. Cherry
45.Key-ta emin
46.norshida Haziz
47. fatin vavavoom
48. hasliza ramli
49. misz honeynadia
50. sis lavender
51. Fiizya Aurora*
52. Joel Leslie
53.Fadzlin Zaman
54. Suria Marlboro
55. miranawi
56. Atyn Shiraishi
57. AngGau
58. Lelord*
59. Bukhari Mokhtar
60. Syazzanna Che Soh
61.Syahmil Che Soh
62.Iyah Che Soh
63.Saya ilham
64. Farid Fuad
65. ctnurkhijah fishal
66. Sherwina a. Abdulaup
67. Syed Saiful Azly
68. Nor Myra
69. Aida Adlina Adit
70. kaseh suchi-CRI
71.tiefazatie
72. lov kejora
73.mas ibrahim
74. Nurul Dania
75.Syaz-CRI
76. Shazzzana Che Soh-CRI
77.Nur Sue
78. oszaliza Abdul Nyzam
79. AkmaFazizal
80. eB ezrin*
81. nanakimie
82. Zahidah Dihaz*
83. Syuhada
84. mummy ayu*
85.fieda*
86.Nana*
87.azatiesayang*
88.Akmafaizal*
89.Fadzillah kamaruddin*
90.Aqishah*
91.Queenpink*
92.Cute Mum CRI
93.Fadzillah Kamaruddin-CRI
94.Zarina Tazari-CRI
95.Nana-CRI
96. ainaa bazilah-CRI
97.mirnawi-CRI
98.Akmafaizal-CRI
99.Zie-CRI
100. Zie CRI
101.Zie -CRI
102. Rafidah Salleh-CRI
103.Sang Kelembai-CRI
104,acap conga-CRI
105. asyraf rafli-CRI
106. muhd syahmi-CRI
107.fieda rafli-CRI
108. shidasyakirin-CRI
109.tiefazatie-CRI
110.Asiah Najiha
111. IeYLa


Okay.... jika ada tersilap eja ke apa deqlis mintak maaf erkk..leh inform..hehe

klu takde nama , tp uools pun vote, sila bagi nama ya...

deqlis beri tempoh sampai esok jam 6 pagi, untuk uolls check nama ya... lepas tu undi akan di buat..THANKS...:-)

Akhir sekali terima kasih join...lebiu... klu rajin ptg nie join segmen deqlis ya,,insyaAllah akan buat segmen kedua:-) 

16 comments:

SyUhAdA said...

okeh..nme syu dah ada..

asiah_najihah said...

okeyh..(^_^)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ramainya join..

p/s: tq sis sggh ke blog tu ea..

AYuNG said...

no 20 tuh ayang ker ayung?
nama ayung xdak pun....

IntaNBerliaN said...

no 94 tu.. zarina tazari kot.. sama cam no 2.. hihii

deqlis said...

to syuhada: ok..done

to asiah najihah: ok done

to nuyui: u r welcome..

deqlis said...

to Ayung: ohh no,20..deqlis silap taip tu..nanti deqlis betuikan yer..:-)mmg Ayung..

deqlis said...

to intanBErlian: mmg sama... yg no.94 utk vote radio antarabangsa...so ada 2 vote:-)

Anum said...

semoga berjaya semua

darkrose~ said...

tahniah kepada bakal pemenang~:)

.: iEyLa :. said...

ieyla x vote akk ek tuk contest tu??
xingt la plak..tp yg pastinye xwat en3..huhu

Nana said...

ok ada

A y e s h a Ramlee said...

ada nama tapi 26. Ayashramlee

Ayesha Ramlee.. hope itu ayesha.. :)

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa nie..=)

Nina Zee said...

my dear...
mira zee tu mine ke??
num 28....
my name tade...
Nina Zee

.: iEyLa :. said...

name saya xde..huhu