Recent Post

Thursday, August 18, 2011

Mood Raya Dah Mai...Hihi..


Salam semua..malam...mood raya dah mai laa...tetiba nak pasang lagu raya pulak kat blog merah nie....selalu mmg takde lagu2x nie...tp dah dekat raya..kasik up mood sikit...heheh....deqlis pasang laa...jangan mare aaaa......hehe..rasa semua orang suka lagu raya..kan kan kan??.ada ke yg tak suka?? sorry yer... sila PAUSE kalu tak suka dengar...huk huk huk... deqlis pasang khas utk Raya sahaja..lepas raya akan di remove kembali:-) Al-maklumlah setahun sekali ke dengar lagu nie...:-) nanti berat lak blog.....

hmm tahun nie ada ker lagu raya baru?? siapa tahu?? cer citer cer citer... 

p/s 1: kad2x raya semua deqlis dah pos buat yang join Exchange kad raya...buat Cikgu Zailani deqlis pos esok..Mintak en hb pos kan..hehe...setem dan kad dah beli siap2x masa pos yang 1st batch hari tue..:-) buat akmafaizal...manakah dikau...? jom cepat kasik alamat.. :-)

p/s 2: haa..jangan lupa ngaji al-quran jugak yer...jangan dok leka dengar lagu raya shj...:-) 

Selamat bersahur..:-)


6 comments:

..m@m@ T0meLL.. said...

wahhh!dah pasang lagu raye yek :)

ANA said...

ehe selamat hari raya ye akak :D dah bagi hari tu da lame tak dapat ek . t Ana hantaer balik .

deqlis said...

to Mama Tomell: hehehe...

deqlis said...

to ANA: ye sis tak dpt pun...hantar sekali lagi yer...klu sempat leh laa dpt sebelum raya:-)

Anum said...

bestnya nak raya

FiZ said...

fuh..terkejut bila bukak je blog ni, ttba ade lagu siti...hehe