Recent Post

Tuesday, August 9, 2011

Servis Kereta Proton Anda dan Menang Hadiah Ipad dll...!!!!

Salam uools..dah malam ke -10 kita bertarawih..nampak persiapan raya makin rancak dibuat...salah satunya servis kereta kan?? al-maklumlah nak balik kampung..haruslaa servis supaya kereta dlm keadaan baik dan selamat untuk perjalanan jauh... deqlis alhandulillah dah servis...dan hari nie dah bawak p cuci +polish +waxing kat Carzmo (yg beli kat my deal) klu ikutkan booking minggu depan..tp ntah mcm mana call pusat servis kata ada kosong ptg nie, itu yg en hb pergi menghantar kereta... opps panjang laa mukadimah...

nak bg tau jugak..bukan Pusat Servis Honda sahaja contest jika servis kereta tau... Pusat Servis Proton pun ada... Banyak hadiah menarik dengan menghantar  kereta proton uools ke pusat servis proton nie..

Jom check it dot dot...

klik utk tumbesaran...


KETERANGAN LANJUT KLIK PROTON

selamat servis kereta tau:-)

4 comments:

.: iEyLa :. said...

kalau xde kerete bole x nak dpt ipad??hihi

Miss PIJAOSIX said...

saya dah siap da servis kereta..hihii

deqlis said...

to ieYla: hehe leh...p tolong cuci kete hihi...

deqlis said...

to Miss PIJAOSIX: tak dpt laa join contest tue...tp baguslaa servis awal2a ya..:-)