Recent Post

Thursday, August 25, 2011

Settle Delivery dan Mencuci Rumah...

Salam semua....rindu pulak nak berblog...klu buat n3 sekali sehari tu memanglaa terasa rindu nak menaip banyak2x n3 mcm sebelum2x nie....sejak akhir2x nie deqlis busy sangat2x...keje non stop..ada je keje..nie pun sambil keje...penat jap singgah sini..hehe... hilang penat nanti sambung balik.... 

Semalam dari rumah ke KL delivery tempahan dodol ke pejabat2x dan rakan taulan.... lepas tu balik rumah, pergi shah alam pulak...dari shah alam sempat gak singgah beli pasu bunga kat plaza alam sentral..(sompat lagi menyopping..) hehe...ishh mesti pandai bajet time..heheh....selepas tu jumpa lagi customer yang nak amik order di Shell Sungai Besi... mmg lepas tol Sunway ke Bukit Jalil jammed teruk...mujurlaa customer2x sanggup tunggu...ada laa lewat 5-10 minit gitu..hehe.. tapi sib baik semua tu regular customer...actually dari beberapa tahun lepas situlaa tempatnya weools jumpa..:-)

Alhamdulillah semua delivery dah settle kecuali seorang lagi di Masjid Jamek...nampaknya esok laa deqlis turun KL..pastu leh laa cuci mata..hehe...harus laa pergi usha2x baju raya..hehe... deqlis mencari baju kurung cotton...ada manik takde manik tak kisah sangat laa.....:-) Janji Rock..miahahahaha...:o)

yang nak pick up rasanya hari nie semua nak pick up kot...? okalaa..sambil2x tunggu customer datang pick up , sambil2x tu deqlis mencuci dan membersih rumah.... al-maklumlah penuh kotak2x rumah nie..dah macam tongkang pecah..hehe..:-)


haa..pasnie nak citer pasal pemandu kurang ajar....klu uools nak tahu malam yg deqlis jumpa IEYla tue...balik dari KL ....selepas lalu bulatan lumba kuda....ada sebuah kenderaan yang kurang ajar...dan yg bestnya deqlis sempat snap muka pemandu tue....perrghh dah macam paparazzi pulak deqlis... nanti deqlis citer next n3 ngan tunjuk muka pemandu tu erkk... isshh geram betui.... tp puas hati laa no.plate pun siap snap sekali..

okalah...jumpa lagi....


p/s: kad raya IeYLa dah sampai...:-) semua sekali sampai deqlis update ngan buat n3 khas yer..:-)

4 comments:

Anum said...

lagi 5 hari nak raya
yahoooooooooo

.: iEyLa :. said...

wahh...dah jadi mamarazzi plak dah kakak saye sorang nih..hihi

kad da smpai ek??hihi..sory lmbat sket dr yg lain..hihi

zahidahwahid said...

rumah tak kemas lagi, kuih tak buat lagi, langsir tak tukar lagi, adeh....banyaknya nak kena buat lagi...tak sabar tunggu weekend....project buat kuih....


New Entry: The best place for 'lepak'ing

CIK MAY said...

wah..bz banget ni...tp ad mase nnt jemput join GA kat sini ye..

http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/ga-pertama-dari-cik-may.html