Recent Post

Tuesday, September 20, 2011

Jom Beli Adidas Body Care & Menang Ipad 2


Malam nie, tetiba kuar iklan Nuffnang pasal Join Contest Adidas Body Care dan Menang Ipad 2...macam menarik...al-maklumlah...deqlis mmg selalu beli Adidas Body Care nie....jadik mmg excited laa nak join...jom laa uools join...mana tau rejeki dapat Ipad 2 kan??
Gambar nie sekadar hiasan....ini Female Body Care....:-) utk lelaki pun ada....

jom beli cepat..... 1 x iPad 2 EVERYDAY for 60 days...
kiranya 60 Ipad 2 akan diberikan sebagai hadiah setiap hari...WOW!! Menarik...!!..Esok jugak suruh en hb beli dan simpan resit....rupernya dah lama dah promosi nie...15 Ogos tau....deqlis baru tahu...huhu...sib baik laa ada iklan Nuffnang kat blog merah nie...

FYI, Contest Period: Daily from 15th August 2011 till 13th October 2011

nak join dan keterangan lanjut...? KLik laa iklan Nuffnang deqlis di atas atau di sidebar tue erkk...
GOOD LUCK!!

8 comments:

Mama Zharfan said...

good luck!! lucky draw based ni :) me dok tangguh2 sbb belum beli hehehhe

rara pinkmafia said...

gud luck sis.

.: iEyLa :. said...

wahh...nk beli gak la..hikhik...

Anum said...

jom beli

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis...semoga murah rezeki ya.

nadiakamal2 said...

bagus ni kebetulan ptg ni nak g beli shower gel... mana tau ada rezeki..

CIK MAY said...

tak pakai adidas brand..tp nak ipad tu..blh?

zahidahwahid said...

wah...macam menarik...nak ipad 2... ^_^