Recent Post

Sunday, October 9, 2011

Mana Satu Kek Pilihan Hati?






Kek-kek nie deqlis snap di KL Convention Centre tempohari...pelbagai bentuk kek yang menarik hati deqlis... deqlis suka snap pelbagai bentuk kek untuk memberi ilham buat deqlis in future jika deqlis dah start baking & deko.....eceh....kira nie sumber inspirasi laa... pasal deko2x kek nie deqlis pernah sekali laa ke kelas deco kek..insyaAllah lepas nie nak mengaktifkan diri join kelas2x kek dan masak-memasak lain pula...

Kenangan kek hantaran dan cupcakes yang deqlis buat masa 1st time belajar deco kek.
dan paling tak boleh dilupakan kek dan cukcakes nie deqlis hadiahkan terus untuk majlis pertunangan adik deqlis.....kasik wat hantaran terus....

kenangan kek hantaran di bawa oleh cousin deqlis semasa hari pertunangan adik ku ituw....

deqlis tengah berangan nak masak kek kat rumah sendiri nie....sekarang tgh usha2x oven....tempohari pergi ke Puchong ada satu oven nie besar jugak ala2x Zanussi tue, tp nampak cun lagi laa...hege pun lagik cun...so deqlis tgh survey2x jugak brand lain... jika yg baca nie kaki masak kek dan roti boleh tak suggestkan oven apa yg sesuai? dan klu boleh kasik link pic oven tu...dan hege sekali...:)

okay thanks sudi baca... :)



11 comments:

Zura said...

pilih sume lah..

amiey lee said...

deqlis pegi klcc... heee awat tk ckp? kta keje situ la

Mama Zharfan said...

siyes sgt comel & sedap!

stellaizz said...

kek no 1 tu......terbaek

QUEENPINK said...

SEMUA KEK DI ATAS,QUEENPINK SUKA..HEHE..

MASA BIRTHDAY QUEENPINK PADA 5 OKTOBER YANG LALU,QUEENPINK DAPAT KEK COKLAT JUGA..NYUMMMY...

MataHati @ MH said...

sila pilih kek yg no.5 tuh.. nampak sedap sesangat..
tgk bentuk pun dah comel, konpem rasa sayang nk makan..huhu

juanita said...

Lepas ni ley orde kek..
dr cik tikus

Myra Jay said...

Sedapnyer...

Rasa nak semua tp andai boleh pilih, nak yang no 1 tu :)

tiefazatie said...

suka yg penuh strawberi tue!yg no.4 kot..hehe

Yumida said...

cantiknyer sume kek2 tu...kreatif tol la chef yg bt kek 2..

salam ziarah..follower ke 984

zahidahwahid said...

santek2 semuanya...kalau dah baking nanti jangan lupa hantar kat saya ya kak...hehehehe


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...