Recent Post

Tuesday, November 22, 2011

Anuar Zain Di FFM24

 Satu Pleanary Hall PICC nie menantikan persembahan Anuar Zain dengan lagu  OST Filem Terbaik FFM24 Hikayat Merong Mahawangsa.....apa lagi klu bukan Sedetik Lebih...masa nie nasib baiklah deqlis dah boleh rest sikit..sempat laa naik seat atas untuk menikmati suasana dewan dengan lontaran vokal Abg Nuar kite:-)
Snap  dari arah jauh jer...alhamduilliah clear laa jugak gambo...:-)
deqlis tgh feeling..hehehehe
 feel lagu laa...haha...:-) mmg best dan menghiburkan persembahan Anuar Zain di FFM24. Terima kasih kepada Abg Nuar sebab sudi membuat persembahan di FFM24.... al-maklumlah dengar2x cerita AIM seminggu sebelum FFM24 pun mengintai-ngintai Abg Nuar jugak....rezeki FFM24:-)
Close up lagi...di sebelahnya MD Acis....:-) 
pecah sikit pic nie.......
sebelum Abg Nuar buat persembahan pada malam tue....sempatlaa jugak bergambo dengan Anuar Zain uools:-) terima kasih kepada wife Dr Kronik ker wife abg Bandi Amuk (ingat2x lupa dah nie hehe) kerana tolong snap kan pic nie... really appreciate it.. then sempat laa jugak bergambo dgn Abang Bandi Amuk dan Dr Kronik.... nanti laa kita sambung citer yer...

Jumpa lagi:-) Thanks sudi baca.
ge

7 comments:

.: iEyLa :. said...

hukhuk..tersedak tgk pic yg last tu..
sangat jeles ok.. :p

Anum said...

wah seronoknya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis.Apa kabar?lama xsinggah kesini..menjak2 ni k.atie jarang update blog ponnnnnnn...sedihnya!
Bestnya brgambar ngan anuar zain..

ღ Nurrul said...

besntya family day.. dah lama family Nurrul tak nbuat..

zahidahwahid said...

adoi!! dah la jelez tengok kak amysweetdarling asyik jumpa artis je...masuk sini tengok artis lagi..sangat sangat jelez la kak...hehehe


Peminat kang dong wook sila jerit ok! dia nak datang malaysia 6 dec 2011 ni

MataHati @ MH said...

konpem ramai anak2 gadis dan mak2 gadis yg hatinya jatuh berderai bila tgk deqlis bergambar dgn abg nuar zain..huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlisssssssssss.Apa kabar?senyap jer skrg..bz ke???