Recent Post

Wednesday, December 21, 2011

Jumpa Pemain Bola & Taura Taufany

Abg Zainal Abidin Hasssan....akhirnya berjumpa kita ya...! selalu tiap2x minggu deqlis call shj Abg Jenal nie  as reminder utk ke Shah Alam Royal Theater....AbgJenal nie walau nampak serius orangnya..tetapi kelakar juga orangnya...pandai bergurau juga...so mmg layak lah menjadi juri Maharaja Lawak Mega...:-) dan deqlis dengar2x...salah satu sebab pemilihan Abg Jenal dibuat oleh pihak Astro Warna adalah kerana Abg Jenal sendiri yang begitu berminat dengan rancangan Raja Lawak dan Maharaja Lawak sebelum ini....khabarnya pihak produksi sering melihat Abg Jenal datang bersama keluarga untuk menjadi penonton rancangan Raja Lawak dan Maharaja Lawak.... dari minta akhirnya menjadi rezeki Abg Jenal menjadi juri tetap Maharaja Lawak Mega...:-)

Bersama Taura Taufany.... juri jemputan MLM minggu ke 7...
deqlis datang pun terpaksa berdiri tau....haa punyalaaahh ramai penyokong dan peminat setia rancangan nie...
demi uools deqlis ngan en hb yg sporting tue sanggup berdiri....yg best pulak..klu berdiri nie...senang nak bergerak...tak perlu tunggu commercial break baru boleh bangun..heheh:-) Terima Kasih kepada Taura kerana deqlis dapat ole2x berupa Cd single terbaru daripadanya:-)

Inilah manager Taura.... sangat peramah dongg....bisa dibuat kawan...sangat baik hati dan memahami kerjaya deqlis:-) keep in touch ya adik Victor:-)

sorry...logo copyright tu terbesor laa sangattt... tapi uools jgn tak nampak OSBON kat belakang tue....superman tu kan?? haha

sidang akhbar....

ehhh!! gambo nie sesat kat sini.... heheh... popular jugak kan org sebelah deqlis nie.. dia maharaja lawak gak..tapi kat rumah laa .....Maharaja Lawak Romantik Komedi Mega..miahahahaha...:-)

hehehe..thanks sudi baca...jumpa lagi..:-)





4 comments:

Anum said...

comelnya deqlis

.: iEyLa :. said...

:)

DeQWa said...

WAH,pg tgk maharaja lawak mega...
best ke?ramai yg kata best...
xpenah tgk pun sbb xambik WARNA..pas da temint pas raja lawak tue ari..mls nk langgan blk,,hihi
deqlis keje kt mana sbnnrnya nih??
tgk slalu bergambar ngan selebriti..hihi

zahidahwahid said...

taura taufany? penyanyi indon ke sis? lama tak update lagu indon ni...
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/