Recent Post

Tuesday, December 20, 2011

Musim artis berperang ke??


Adehh!! Mengapa Oh Mengapa nak isytihar2x perang niehhhh??? dari Maharaja Lawak nak Maharaja Perang pulak.....uools dengar tak desas desus mengatakan Adlin sedang berperang dengan Chef Wan?? hmm tak tahulah nak cakap apa....rasanya ramai yang telah memberi komen di blog ini....dan seronok pulak baca komen diorang.... uools klu nak tahu perang dunia ke -4 yg meletus  nie macam mana gayanya..jom terjah blog nie....mmg lengkap laa cerita kat situ..dan komen2x bernas....dan boleh dikatakan ada benarnya juga komen2x daripada para blogger tue...pepun sebagai TM, deqlis doakan agar kedua-duanya berdamai dan silalah hormat konsep rancanga MLM tue...

Perang Kak Ogy dengan Johan pun tak tahu apa kes dah sekarang nie?? timbul pulak perang baru...

P/S: kadang2x deqlis pun berperang jugak...perang mental kat opis ku ini,....hahah..^%$#@*+_!&

uools jgn tak tahu deqlis pun minat Adlin dgn watak Sangeta nyer...cuma watak yg bawak suar dalam masuk atas stage dan tiru gaya tue kurenggg sikit...rasa Adlin boleh buat much better than that laa... pepun tetap penyokong OSBON dan BOBOI...:-)

7 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..kureng sket ngan Adlin nih..
BOBOI ngn OSBON gak yg best..
simple and best!!

pssstt: nk tiket free kak..hihi

Cik Rose Cute said...

betul tue...adlin tak boleh terima orang kutuk dia kot...

Muhammad Burn said...

adlin ni sy x minat. sbb slalu sgt ckp xda lapik2... kerek.

Anum said...

macam2 ye

zahidahwahid said...

apa cer ni kak? lama tak update pasal artis malaysia.... pengakuan dari die hard fan artis korea >.<

http://www.zahidahwahid.com/category/all-about-k/

cherryzeyra said...

oyeah !! buat pe la nk smpai beperang bagai .. perghh

IntaNBerliaN said...

aik.. yeke.. xtau plak psl ni.. nk kne terjah blog tu ni.. hihi